📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
nie spadla nawet kropla krwii
nafaszerowany morfina pewnie :]
W zachodnich armiach potrafią wykorzystać także weteranów z brakującymi kończynami - często na ćwiczeniach odwzorowują rannych. Tutaj zapewne robi to brytyjski żołnierz.
@up dokładnie, też myślę, że to jest inscenizacja na potrzeby ćwiczeń. Jak komuś urwie nogę to musi być w szoku, a to od razu widać po twarzach ludzi czy ich zachowaniu. Ten facet stoi jakby czekał na kumpla z piwem.
Chyba maść nie wystarczy
I to jest prawdziwy żołnierz! Pomyślcie teraz jakby te głupie cipy co chcą we wszystkim równouprawnienia, wziąć na wojne ja p............ ! Widać w policji jak sobie radzą w prewencji po chuj one się tam pchają ? Jak się tak chcą wszędzie pchać, to niech się wypchają ogórkiem. Albo niech idą na budowę. W Tajlandii kobiety pracują na budowach tak samo jak mężczyźni. Młot pneumatyczny nie młot, nie ma zmiłuj. Czemu tam nie idą, do prawdziwej roboty ???? Zjebana lewacka cywilizacja.
W Wielkiej Brytanii właśnie jest taki ośrodek, zapomniałem nazwy w którym są takie zajęcia dla żołnierzy z ratownictwa pola walki, Polacy też brali w nich udział kiedy jeszcze bralismy udział w ISAF. I tam właśnie weterani bez nóg i rąk dorabiają jako tacy statyści
Fake. Krew by z niego w 2min wyleciała przez rozjebaną tętnice... Jeszcze jakby miał jakiś zacisk na nodze to bym uwierzył...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów