📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
"Panie ja teraz mam przerwę sześciogodzinną, ale za 3 h moja koleżanka z okienka obok będzie miała 10 min pracy."
Przecież żyjemy tą chwilą od lat
Ostatnie wolne miejsca w pierwszym rzędzie mamy
Ze śmiercią będzie nam tu za pan brat.
a tak wgl to przecież nie jest ten formularz
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
pierdolenie. Matka pracuje w urzędzie miasta i nie raz opowiadała o bandzie buraków którzy od wejścia wyskakują z ryjem jak by u siebie na wiosce byli.. wtedy urzędnik staje sie taka sama świnią i stąd brak chęci współpracy. Inną sprawą jest to że można trafić na urzędnika kurwę. Ale to jak wszędzie zresztą.
Co jak co ale obsługa w skarbówce jest zdecydowanie lepsza niż w Zusie.... Przynajmniej takiego burdelu na kółkach tam nie ma
prawie jak dziekanat pwr W-4
Pytałem " JAK ", nie " CZYM ", ty głupia lewacka kurwo!
Pierdolicie! Urzędowi skarbowemu zawdzięczacie niewdzięcznicy jako takie funkcjonowanie kraju!
Tyle kurwy mają do roboty za biurkami, żeby informować ludzi jak te pojebane papiery wypełniać.
Cytat:
Pierdolicie! Urzędowi skarbowemu zawdzięczacie niewdzięcznicy jako takie funkcjonowanie kraju!
Chyba zawdzięczamy niefunkcjonowanie kraju.
@1nsecure
Pewnie sam chciałbyś tam pracować i z zazdrości psioczysz.
Pewnie sam chciałbyś tam pracować i z zazdrości psioczysz.
US to organ egzekucyjny, polecenia do działania dostaje odgórnie, jeżeli ktoś ma do nich pretensje że ściągają kasę to tak jakby mieć pretensje do pistoletu że kogoś zastrzelił
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów