Dziesiątki milionów dolarów i tysiące godzin poświęcone na udoskonalenie broni, a tymczasem...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Wygląda na UGM-84 Harpoon
To nie ma dziwne że sraptaki przeżyły; większość strzelań ćwiczebnych przeprowadzanych jest pociskami nieuzbrojonymi, ogień na filmie to wynik co najwyżej tarcia lub strugi kumulacyjnej która ma to do siebie że jest mocno ukierunkowana i wąska.
To nie ma dziwne że sraptaki przeżyły; większość strzelań ćwiczebnych przeprowadzanych jest pociskami nieuzbrojonymi, ogień na filmie to wynik co najwyżej tarcia lub strugi kumulacyjnej która ma to do siebie że jest mocno ukierunkowana i wąska.
Kriski napisał/a:
Wygląda na UGM-84 Harpoon
Zgodzę się ale politycy to jednak w większości kurwy.
Miej najprostszy język świata.
Niech tym językiem mówi 3/4 świata.
I rób błędy typu "pidgeon".
Tępe, kurwa, hamburgery
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Niech tym językiem mówi 3/4 świata.
I rób błędy typu "pidgeon".
Tępe, kurwa, hamburgery
@Kriski - to raczej BGM-109 Tomahawk
Kartofelhoffen napisał/a:
@Kriski - to raczej BGM-109 Tomahawk
Racja, dałem film z całej imprezy.
Rozumiem że strzelali ślepakiem, bez głowicy? Materiał ciekawy. Piwo.
Dobrze rozumiesz. Po co odpalać rakiety z głowicami bojowymi jak to tylko testy. A samo działanie destrukcyjne od dawna znane. Taki cel, prawdopodobnie holowany może zostać wykorzystany wiele razy. Najwyżej się kontenery wymieni. Które i tak pewnie miały iść na złom.
masz 20 piwo i podróżuj na główną. Obyś po drodze zwiedził kawal świata
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów