Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"sczelajom do nas gumokulkami", nie no kurwa napierdalając w tłum kulki powinny być zdalnie sterowane i omijać reporterów. Wpierdalasz się tam, to nie płacz później niedorozwoju jeden z drugim. To jak by korespondent wojenny odmówił kamizelki, bo im powie, że on media i ni bydo szczelać.
Wirus panuje kurwa by siedziala w domu i by nie miala problenow.
Siedzi idiotka w środku protestujacych i zdziwiona że dostaje w cymbał. Pomijam fakt że nie ma nawet mikrofonu w łapie, jakieś gogle z maską wiec sam bym ją wziął za ten motłoch który rzuca kamie iami i podpala wszystko.
Wirus panuje kurwa by siedziala w domu i by nie miala problenow.
no niby prawda, ale walnąć gościa w jaja trzymającego kamerę w ręku, ewientnie z mediów i jeszcze reporterce wyjebać z pały po plecach to lekka przesada
no niby prawda, ale walnąć gościa w jaja trzymającego kamerę w ręku, ewientnie z mediów i jeszcze reporterce wyjebać z pały po plecach to lekka przesada
A co mieli ich grzecznie przeprosic i spytac sie czy moga sie przesunac?
Jakby byli z TVP to sam bym napierdalał...
z komentarzy wnioskuje że policji wolno wszystko a obywatel który ich sponsoruje to tylko sebix któremu należy się wpierdol za samo wyjście z domu
Kazdy ma z ulicy wypierdalac, nawet jakby jezus tam szedl to ma wracac do jaskini ttym bardziej jakis przyglup z kamera albo dziadek ktorysie potknal i leb rozwalil.
z komentarzy wnioskuje że policji wolno wszystko a obywatel który ich sponsoruje to tylko sebix któremu należy się wpierdol za samo wyjście z domu
Bo tu trzech małolatów pisze z 5 kont sobie pifa stawia i przytakują,żeby mieć atencje,takie z nich atencjusze.Bierz komentarze z dystansem,bo tu kilku pizdusiów próbuje stworzyć wrażenie,że wszyscy Polacy myślą jak oni,ale tak nie jest,to fikcja.
Bo tu trzech małolatów pisze z 5 kont sobie pifa stawia i przytakują,żeby mieć atencje,takie z nich atencjusze.Bierz komentarze z dystansem,bo tu kilku pizdusiów próbuje stworzyć wrażenie,że wszyscy Polacy myślą jak oni,ale tak nie jest,to fikcja.
wiem kolego, to jest trolling, to samo się dzieje jak dajesz komentarze o straży miejskiej lub ZUSie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów