18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
Azazel91 2012-08-19, 14:12 1
@Zly_wrecz_okropny
Swobodny się pisze, to tak tylko gwoli informacji. Texas to nie taka dziura bo tam dużo przemysłu m.in. elektronicznego. Poza tym nie wiem gdzie Ty się uczysz/uczyłeś ale na mojej uczelni mimo iż z górnej półki nie jest wszystko jest w pełni wyposażone. Mamy też darmowy basen i siłownię. Pozdrawiam z "biedy"
Zgłoś
zajetynick 2012-08-19, 14:17
Darmowy basen i siłownia to raczej standard i w Polsce na uczelniach.
Zgłoś
blendziooh 2012-08-19, 14:18 1
Devill11 napisał/a:

No, a mi się wydaje, że są i tak bardziej opóźnieni intelektualnie.

Tak to sobie tłumacz. To, że przeciętny amerykanin nie wie gdzie leży taka dziura jak Polska to o niczym nie świadczy. Oni po prostu w dupie mają takie zacofane państwa. Źle ci się kurwa wydaje.
I na koniec cytatem zarzucę od testovirona: "Polaki robaki".
Zgłoś
raktut 2012-08-19, 14:22 1
soban2100 napisał/a:

Tak to sobie tłumacz. To, że przeciętny amerykanin nie wie gdzie leży taka dziura jak Polska to o niczym nie świadczy. Oni po prostu w dupie mają takie zacofane państwa. Źle ci się kurwa wydaje.
I na koniec cytatem zarzucę od testovirona: "Polaki robaki".

dokładnie nie rozumie, czemu ludzie się tak jarają, że w usa nie wiedząc gdzie Polska leży?

znasz wszystkie stany i ich stolice? no to może mudżyńskie kraje z afryki i ich stolice

myślisz, że w Polsce same bystrzaki? oglądnij Matura to bzdura albo wiadomości o politykach
no właśnie
Zgłoś
konował 2012-08-19, 14:29 6
Ja jestem zdania że lepiej byś my wyszli jak byśmy mieli sojusz z trzecią rzesza niż z tymi wszystkich ,,sojusznikami" którzy nas wyjebali w dupę bez mydła. Hitler nie był nieśmiertelny a jak byśmy możliwe że wspólnie wygrali wojnę. To by do nas francuzi jechali do pracy na maliny.
Zgłoś
adiemus36 2012-08-19, 14:31 1
SQT napisał/a:

Odezwał się inteligent który ma 20 lat i gówno wie o tamtych czasach (tak samo jak ja). Z opowieści wiem że wcale tak źle nie było a przynajmniej nie kombinowali tak jak tuski i reszta ekipy.

Może Twoja rodzina nadawała na wszystkich do SB, dlatego nie było Wam tak źle.
Zgłoś
ramonka23 2012-08-19, 14:39 14

Ja wcale smutny nie jestem, bo tak też jest aktualnie.
Zgłoś
Muzz 2012-08-19, 15:05
Jedyna różnica między Polską a USA jest taka, że i tam i tu dymają swoich obywateli, ale w USA mają za to większy standard życia. Przestańcie marudzić, że w USA debile i hamburgerozille, bo my mamy to samu u nas! Lepiej ruszyć dupska i wypierdolić polityków, którzy przez taki szmat czasu zmienili u nas bardzo mało na lepsze, a jeszcze więcej na gorsze. Bo to ciągle ci sami ludzie, którzy byli w PRLu, albo ich kolejne pokolenie, które ma te same "idee" wbite w łeb przez ojców/matki/dziadków/babcie.
Zgłoś
merh 2012-08-19, 15:08
moze i mają ten swoj pseudo dobrobyt dmuchany kredytami,ale co mnie to gówno obchodzi.Tylko dzieki tym swoim wojenkom jakoś sie to wszystko u nich ciągnie.Czy jakis inny kraj,taki bardziej znany,prowadzi aktualnie działania zbrojne w cudzym panstwie?
Zgłoś
Dupa_Zza_Krzaka 2012-08-19, 15:11 2
Polska miała gorsze warunki do rozwoju.
Zgłoś
A................y 2012-08-19, 15:11
A mi się wydaje że amerykanie to mieszanka różnych narodowości z całego świata-banda kretynów- którzy nazwali się USA zrobili sobie lepszy świat z dala od konfliktów..I jacy oni nie podnieceni że są tacy zajebiści... Wyparli się swojego pochodzenia i pieprzą o Ameryce dla Ameryki .... sorry.... fuck the U.S.A.....

Amerykanie.... phi to tak jak by powiedzieć mieszkańcy z całego świata..
Zgłoś
Muzz 2012-08-19, 15:21 1
Abby napisał/a:

Amerykanie.... phi to tak jak by powiedzieć mieszkańcy z całego świata..

Bo tak jest - koloniści, murzyni itp.

Ale głownie chodzi mi o to, że jakbyś był Amerykańćem to miałbyś to wszystko w dupie. Wczuj się w niego - pracujesz i stać cię na zachcianki. Masz zachcianki. Czy czegoś potrzeba więcej do szczęścia? Jesteś tutaj i teraz - myślisz tak jak myślisz. Jakbyś był tam za oceanem - myślałbyś inaczej. Inny "świat", inne życie, inne myślenie.

Oczywiście zdaję sobie sprawę z bezwartościowych papierków zwanych pieniędzmi, z NWO i ich przekrętów i planów, z polityków i ich "zabawy w świat" itp. Ale czy kiedykolwiek ktoś coś z nimi zrobi? Wątpię, bo to zaszło za daleko. Cały glob by się musiał im przeciwstawić, a w to nie wierzę. Bo ludzie to debile i od dawna nie myślą sami
Dlatego ludzie w USA i tak mają lepiej. Wszędzie nam zaserwują takie same polityczno-manipulujące gówno. Chodzi tylko o to kto "stworzy" lepsze warunki do życia. Co byś wybrał?
Zgłoś
Marshal 2012-08-19, 16:43 1
Z tymze jedne zdjecia kolorowe a drugie czarno-biale. Juz mamy efekt, ze jest zle...

A do tego zdjecia USA to sa raczej z Vegas itp. a zdjecia Polski sa z normalnego zycia normalnych ludzi.
Czyli jakby dali zdjecia z Bronxu, czy Harlemu lat 70 to nie wiem czy byloby to tak rozne....
Zgłoś
dumad 2012-08-19, 17:00
piszesz że opóźnieni intelektualnie a kompa i telefonu oraz tv którego używasz nie wiem czy wiesz ale nie są wymyślone przez polaków
Zgłoś
zonk 2012-08-19, 17:34
adiemus36 napisał/a:

Może Twoja rodzina nadawała na wszystkich do SB, dlatego nie było Wam tak źle.

Nie, nikt nie był partyjny a przydziały na malucha, poloneza były. Wystarczyło że pracowali jak należy to i byli wynagrodzeni za to.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem