Nie wiem czemu, ale mimo że powinienem być dumny jestem też smutny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
@Zly_wrecz_okropny
Swobodny się pisze, to tak tylko gwoli informacji. Texas to nie taka dziura bo tam dużo przemysłu m.in. elektronicznego. Poza tym nie wiem gdzie Ty się uczysz/uczyłeś ale na mojej uczelni mimo iż z górnej półki nie jest wszystko jest w pełni wyposażone. Mamy też darmowy basen i siłownię. Pozdrawiam z "biedy"
Swobodny się pisze, to tak tylko gwoli informacji. Texas to nie taka dziura bo tam dużo przemysłu m.in. elektronicznego. Poza tym nie wiem gdzie Ty się uczysz/uczyłeś ale na mojej uczelni mimo iż z górnej półki nie jest wszystko jest w pełni wyposażone. Mamy też darmowy basen i siłownię. Pozdrawiam z "biedy"
Darmowy basen i siłownia to raczej standard i w Polsce na uczelniach.
Devill11 napisał/a:
No, a mi się wydaje, że są i tak bardziej opóźnieni intelektualnie.
Tak to sobie tłumacz. To, że przeciętny amerykanin nie wie gdzie leży taka dziura jak Polska to o niczym nie świadczy. Oni po prostu w dupie mają takie zacofane państwa. Źle ci się kurwa wydaje.
I na koniec cytatem zarzucę od testovirona: "Polaki robaki".
soban2100 napisał/a:
Tak to sobie tłumacz. To, że przeciętny amerykanin nie wie gdzie leży taka dziura jak Polska to o niczym nie świadczy. Oni po prostu w dupie mają takie zacofane państwa. Źle ci się kurwa wydaje.
I na koniec cytatem zarzucę od testovirona: "Polaki robaki".
dokładnie nie rozumie, czemu ludzie się tak jarają, że w usa nie wiedząc gdzie Polska leży?
znasz wszystkie stany i ich stolice? no to może mudżyńskie kraje z afryki i ich stolice
myślisz, że w Polsce same bystrzaki? oglądnij Matura to bzdura albo wiadomości o politykach
no właśnie
Ja jestem zdania że lepiej byś my wyszli jak byśmy mieli sojusz z trzecią rzesza niż z tymi wszystkich ,,sojusznikami" którzy nas wyjebali w dupę bez mydła. Hitler nie był nieśmiertelny a jak byśmy możliwe że wspólnie wygrali wojnę. To by do nas francuzi jechali do pracy na maliny.
SQT napisał/a:
Odezwał się inteligent który ma 20 lat i gówno wie o tamtych czasach (tak samo jak ja). Z opowieści wiem że wcale tak źle nie było a przynajmniej nie kombinowali tak jak tuski i reszta ekipy.
Może Twoja rodzina nadawała na wszystkich do SB, dlatego nie było Wam tak źle.
Jedyna różnica między Polską a USA jest taka, że i tam i tu dymają swoich obywateli, ale w USA mają za to większy standard życia. Przestańcie marudzić, że w USA debile i hamburgerozille, bo my mamy to samu u nas! Lepiej ruszyć dupska i wypierdolić polityków, którzy przez taki szmat czasu zmienili u nas bardzo mało na lepsze, a jeszcze więcej na gorsze. Bo to ciągle ci sami ludzie, którzy byli w PRLu, albo ich kolejne pokolenie, które ma te same "idee" wbite w łeb przez ojców/matki/dziadków/babcie.
moze i mają ten swoj pseudo dobrobyt dmuchany kredytami,ale co mnie to gówno obchodzi.Tylko dzieki tym swoim wojenkom jakoś sie to wszystko u nich ciągnie.Czy jakis inny kraj,taki bardziej znany,prowadzi aktualnie działania zbrojne w cudzym panstwie?
Polska miała gorsze warunki do rozwoju.
A mi się wydaje że amerykanie to mieszanka różnych narodowości z całego świata-banda kretynów- którzy nazwali się USA zrobili sobie lepszy świat z dala od konfliktów..I jacy oni nie podnieceni że są tacy zajebiści... Wyparli się swojego pochodzenia i pieprzą o Ameryce dla Ameryki .... sorry.... fuck the U.S.A.....
Amerykanie.... phi to tak jak by powiedzieć mieszkańcy z całego świata..
Abby napisał/a:
Bo tak jest - koloniści, murzyni itp.
Ale głownie chodzi mi o to, że jakbyś był Amerykańćem to miałbyś to wszystko w dupie. Wczuj się w niego - pracujesz i stać cię na zachcianki. Masz zachcianki. Czy czegoś potrzeba więcej do szczęścia? Jesteś tutaj i teraz - myślisz tak jak myślisz. Jakbyś był tam za oceanem - myślałbyś inaczej. Inny "świat", inne życie, inne myślenie.
Oczywiście zdaję sobie sprawę z bezwartościowych papierków zwanych pieniędzmi, z NWO i ich przekrętów i planów, z polityków i ich "zabawy w świat" itp. Ale czy kiedykolwiek ktoś coś z nimi zrobi? Wątpię, bo to zaszło za daleko. Cały glob by się musiał im przeciwstawić, a w to nie wierzę. Bo ludzie to debile i od dawna nie myślą sami
Dlatego ludzie w USA i tak mają lepiej. Wszędzie nam zaserwują takie same polityczno-manipulujące gówno. Chodzi tylko o to kto "stworzy" lepsze warunki do życia. Co byś wybrał?
Z tymze jedne zdjecia kolorowe a drugie czarno-biale. Juz mamy efekt, ze jest zle...
A do tego zdjecia USA to sa raczej z Vegas itp. a zdjecia Polski sa z normalnego zycia normalnych ludzi.
Czyli jakby dali zdjecia z Bronxu, czy Harlemu lat 70 to nie wiem czy byloby to tak rozne....
A do tego zdjecia USA to sa raczej z Vegas itp. a zdjecia Polski sa z normalnego zycia normalnych ludzi.
Czyli jakby dali zdjecia z Bronxu, czy Harlemu lat 70 to nie wiem czy byloby to tak rozne....
piszesz że opóźnieni intelektualnie a kompa i telefonu oraz tv którego używasz nie wiem czy wiesz ale nie są wymyślone przez polaków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów