Nie wiem czemu, ale mimo że powinienem być dumny jestem też smutny.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No, a mi się wydaje, że są i tak bardziej opóźnieni intelektualnie.
I tak lepsze to niż żyć w kraju tych debili
widzisz, u nas od tamtej pory duże zmiany. A u nich wszystko po staremu.
Ja pierdole, wrzuć może porównanie XV wieku to wtedy porozmawiamy
Jakby im rozjebali cały w latach 1939-1945, a później byli "okupowani" przez dzikusów, to też by mieli taki sam poziom rozwoju. Pamiętajcie, że PRL-em rządzili jeszcze więksi debile niż dzisiejszą Polską, cała inteligencja została wyjebana na Syberię lub zgładzona - u władzy byli zwykli chłopi, rolnicy, którzy mieli jedynie wykonywać rozkazy naczelnika partii, czyli pośrednio Stalina. Wujek Jozef nie chciał, żeby Rosja była gorzej rozwinięta niż Polska, dlatego podkładano nam kłody pod nogi.
Z resztą, czego można wymagać od Bolszewików, tumanów zajmujących się macaniem kur.
Z resztą, czego można wymagać od Bolszewików, tumanów zajmujących się macaniem kur.
adiemus36 napisał/a:
Pamiętajcie, że PRL-em rządzili jeszcze więksi debile niż dzisiejszą Polską,
Odezwał się inteligent który ma 20 lat i gówno wie o tamtych czasach (tak samo jak ja). Z opowieści wiem że wcale tak źle nie było a przynajmniej nie kombinowali tak jak tuski i reszta ekipy.
@SQT
Nie kombinowali bo nie musieli, a to, że nie urodziliśmy się w PRL-u nie znaczy, że gówno wiemy, to było raptem kilka chwil temu od naszych narodzin. To nie mówienie o takich odległych czasach jak potop Szwecki, jak Polacy wtedy żyli. Raczej nasze późniejsze pokolenia nie będą wiedzieć tyle co my.
Nie kombinowali bo nie musieli, a to, że nie urodziliśmy się w PRL-u nie znaczy, że gówno wiemy, to było raptem kilka chwil temu od naszych narodzin. To nie mówienie o takich odległych czasach jak potop Szwecki, jak Polacy wtedy żyli. Raczej nasze późniejsze pokolenia nie będą wiedzieć tyle co my.
SQT wyciągnij z szafy legitymacje partyjne i powspominaj dobre czasy z rodzicami.
Ameryka - kraj debilów
Polska- Kraj rządzących debilów
Wynik= Wole żyć w kraju debili jak w kraju debili którzy mną rządzą.
Dziękuje miłej niedzieli.
Polska- Kraj rządzących debilów
Wynik= Wole żyć w kraju debili jak w kraju debili którzy mną rządzą.
Dziękuje miłej niedzieli.
Cytat:
SQT wyciągnij z szafy legitymacje partyjne i powspominaj dobre czasy z rodzicami.
No ty to na pewno nie wiesz nic o PRL'u i masz zapewne 13 lat i o "partii" oraz jej wielu członkach usłyszałeś na historii... Do partii wstępowało się, aby życie było łatwiejsze. Mój dziadek należał do partii, bo był marynarzem. Możesz sobie pomyśleć, że był komunistą, ale razem z babcią zbierał baty od Zomowców tak jak inni, partyjnie czy nie.
to i tak nie nasza wina ze czolgi byly na naszych ulicach . . .
Devill11 napisał/a:
Tak sobie biedy tłumaczcie Znajoma była w jednym programie wymiany i rok uczyła się w Stanach i to nie w LA'ach czy New Yorkach a w jakiejś dziurze w Texasie. Poziom naprawdę wysoki, szkoła profesjonalna, boiska, bieżnie, labolatoria, w pełni wyposażone. U nas? Dwa zardzewiałe termometry i ping pong do przeprowadzania doświadczeń ze sfobodnym spadkiem które ostały się po komunie. Wyniki matur później mówią same za siebie.
Devill11 napisał/a:
Szybko to nadrabiacie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów