„Żyjemy w państwie policyjnym! Czynicie szkodę! Naruszacie moją prywatność! Walczyłam w wojnie dla tego kraju! Wstrzymajcie atak! Zaprzestańcie przemocy! Pomocy! Ratunku!” – krzyczała Emiliy Yates
„Żyjemy w państwie policyjnym! Czynicie szkodę! Naruszacie moją prywatność! Walczyłam w wojnie dla tego kraju! Wstrzymajcie atak! Zaprzestańcie przemocy! Pomocy! Ratunku!” – krzyczała Emiliy Yates
Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.Chuj z Syrią i chuj z nią. Pałą powinna dostać z szarpanie drutów gdy ludzie spokojnie w okolicy obiad jedzą. Niech idzie w pizdu do lasu i tam wyje.
Jeb'ć Syrieeeee
Panowie grzecznie chcieli ją wyprosić bo park miał zostać za kilka minut zamknięty dla wszystkich, ale oczywiście jebana hipiska nie chciała wykonać polecenia po dobroci, zamiast tego pierdoliła im swoje wizje, gliny straciły cierpliwość i ją zakuli.
A to że śpiewała o Syrii czy o dupie Marynie to nie ma nic do rzeczy. Serio myślicie że Obama wydał tajny dekret i zakazał śpiewania piosenek o Syrii? Kurwa litości gimbusy zacznijcie myśleć samodzielnie...
2) odłożyła by tą "gitarę" jak grzecznie prosili a nie pyszczy to nic by się wogóle nie stało
3) policjant prosi z 10 razy "nie kop mnie" ma szczęście, że Jej nie powalił głową o beton - miał takie uprawnienia w przypadku stawiania oporu
4) Syria walczy z "rebeliantami", czyli oddziałami muzułmanów wielonarodowych, którzy pragną postawić kolejne "bractwo" do władzy. Póki trzyma się tą dzicz za mordę jest spokój - każda pomoc USA pomaga jedynie skrajnym ciapatym
W dżiu es ej tyle mają tej wolności, że nawet nie mogę się wysrać tak żeby wielki brat nie wiedział.
Kobitka, wyrażał swój sprzeciw przeciwko wojnie, która nie ma żadnego usprawiedliwienia. Pierdolone psy, sługusy syjonistycznych ścierw aresztują kobietę, łamiąc jej KONSTYTUCYJNE prawa, do wolności przekonań i ich głoszenia.
Tym bardziej wkurw mnie bierze, że została aresztowana za przekonania, z którymi się z nią zgadzam. Oj kurwa, nie mogę się doczekać kiedy ludzie podniosą się z kolan i zaczną na całym świecie utylizować ścierwo, obecnie im trząsce i rządzące.
Chuj z nią, chuj z Syrią, chuj z tobą i twoimi przekonaniami. Weź se kurwa tamburyn, syryjskiego kebaba, stań koło niej i stękaj, że świat jest zły. Tylko daleko w pizdu od zabudowań.
Tym bardziej wkurw mnie bierze, że została aresztowana za przekonania, z którymi się z nią zgadzam. Oj kurwa, nie mogę się doczekać kiedy ludzie podniosą się z kolan i zaczną na całym świecie utylizować ścierwo, obecnie im trząsce i rządzące.
Nie możesz się doczekać? A dlaczego sam nie rozpoczniesz, może poprowadzisz protesty przeciwko jak to ładnie określiłeś "ścierwu" rządzącemu w naszym kraju? Zacznijmy może od polskich mediów psów na usługach polityków, a potem pnijmy się wyżej
Nie wykonała poleceń policjanta. Proste.
Policjant nie podał powodu zatrzymania, nie odczytał jej praw, które zresztą od początku łamali oni ;] Chociaż co się dziwić, przecież nie powie jej "zatrzymujemy panią z powodu korzystania z pierwszej poprawki do konstytucji mówiącej o wolności słowa, a sprzeciwiającej się polityce i kłamstwom prowadzonym przez obame"
Ot co.
Oj joj, niech się nie wierzga bo sobie "gitarkę" połamie. Jebać ją, brzydka hamburgerka, "dużą mordą".
Proponuje zastosować się do swojego własnego opisu "nie chce mi się nic pisać", i po prostu nic nie pisać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów