Policja aresztowała kobietę w USA, która grając i śpiewając popierała Syrię.
„Żyjemy w państwie policyjnym! Czynicie szkodę! Naruszacie moją prywatność! Walczyłam w wojnie dla tego kraju! Wstrzymajcie atak! Zaprzestańcie przemocy! Pomocy! Ratunku!” – krzyczała Emiliy Yates
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Nie!" dla syryjskich rebeliantów. a dla cipek z gitarą zawsze +
p................y
2013-09-03, 12:49
A ja się zastanawiam jakie dostali zgłoszenie, bo na pewno nie "jakaś baba z gitarą śpiewa pod drzewem i namawia do powstrzymania ataku na Syrię", to jest za proste.
Ps. Skąd tam tylu policjantów do jednej kobiety.
sprzeciwiła się żydom więc musi zostać ukarana
@upup to USA tam 30 policjantów ściga dziecko za kradzież lizaka :]
oni wiedza co to policyjne państwo ,..XD hahahhaha ,mogą zobaczyć co sie w Polszy dzieje !
h................g
2013-09-03, 15:32
C🤬j z Syrią i c🤬j z nią. Pałą powinna dostać z szarpanie drutów gdy ludzie spokojnie w okolicy obiad jedzą. Niech idzie w p🤬du do lasu i tam wyje.
@up C🤬j to z tobą i twoimi genami, zjebie.
Kobitka, wyrażał swój sprzeciw przeciwko wojnie, która nie ma żadnego usprawiedliwienia. P🤬lone psy, sługusy syjonistycznych ścierw aresztują kobietę, łamiąc jej KONSTYTUCYJNE prawa, do wolności przekonań i ich głoszenia.
Tym bardziej wk🤬 mnie bierze, że została aresztowana za przekonania, z którymi się z nią zgadzam. Oj k🤬a, nie mogę się doczekać kiedy ludzie podniosą się z kolan i zaczną na całym świecie utylizować ścierwo, obecnie im trząsce i rządzące.
3cia światowa coraz bliżej... wschód kontra zachód a my pośrodku...
BTW. Do wszystkich używających napisu "@up" itp. macie k🤬a opcję "cytuj" więc z niej korzystajcie..po to ona jest k🤬a mać... admini powinni się za to też dop🤬lać... niedługo zaczniecie pisać tasiemce w stylu "@upupupupupupupupupupupupup...." jak będzie kilka stron odpowiedzi.... :/
@up ;p opcja cytuj jest przydatna kiedy chcesz przywołać czyjąś myśl znajdującą się kilka postów wyżej albo kilka stron wcześniej po to, żeby nie przepisywać, kopiować/wklejać tamtej wypowiedzi ręcznie. Jednak wykorzystywanie tej opcji w przypadku komentarza do kogoś kto wypowiedział się bezpośrednio nad nami to jak ubieranie się w ślubny garnitur wychodząc po gazetę (pewna przesada formy na treścią).
Szopka dla idiotów, w Polsce mamy zakaz wycia bez zezwolenia (m.in. na krakowskim rynku) więc SM pogoni każdego kto nie ma papieru na działalność artystyczną. Pewnie zrobiła coś podobnego i robi cyrk pod kamerę.
Lepiej jak by dokonała samozapłonu.
F................n
2013-09-05, 0:33
Nie dostrzegłem wykroczenia
Panowie grzecznie chcieli ją wyprosić bo park miał zostać za kilka minut zamknięty dla wszystkich, ale oczywiście j🤬a hipiska nie chciała wykonać polecenia po dobroci, zamiast tego p🤬liła im swoje wizje, gliny straciły cierpliwość i ją zakuli.
A to że śpiewała o Syrii czy o dupie Marynie to nie ma nic do rzeczy. Serio myślicie że Obama wydał tajny dekret i zakazał śpiewania piosenek o Syrii? K🤬a litości gimbusy zacznijcie myśleć samodzielnie...