18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hoofner 2015-06-04, 10:07 9
sam sie prosil
Zgłoś
mygyry 2015-06-04, 10:19 7
Jak nie rozumie co się do niego mówi to tak ma być
Zgłoś
TechnoWiking 2015-06-04, 10:20 4
Trochę za szybko...
Zgłoś
Miles87 2015-06-04, 10:27 1
Oczywiście kolor skóry zobowiązuje. Biała szmata sama się o to prosiła.
Zgłoś
Levi's 2015-06-04, 10:39 51
Nie mógł strzelać po nogach? Jestem za zdecydowaną reakcją no ale bez przesady....
Zgłoś
nelbox 2015-06-04, 10:44 16
koleś słuchał muzyki i nie słyszał co do niego mówią. Gdy skapnął się o co chodzi chciał szybko wyłączyć muzykę.
Zgłoś
Autor 2015-06-04, 10:53 7
@up nie pierdol, widział ze do niego celuje więc naturalnym jest podnieść ręce do góry.
Zgłoś
mpietrzak90 2015-06-04, 11:14 5
czy ktoś wie gdzie znajdę taką tacke (podstawkę) na laptopa do samochodu?
Zgłoś
Asuritt 2015-06-04, 11:26 5
nie słuchanie = głupota własna ... nie ma co przed kolegami cwaniakować stawiając się policji ... bo nad trumną koledzy będą śmiać się z martwego debila
Zgłoś
M................r 2015-06-04, 12:11 49
To jest wina psów że typeczek nie żyje. Każdy z policji musi być szkolony co do gwałtownych reakcji osoby do której taki celuje. Powinni strzelać w nogi co innego jeżeli typek faktycznie miałby broń. Jeszcze założył mu kajdanki a po postrzale powinien bez żadnego pierdolenia pomóc mu żeby się nie wykrwawił. Nie wiem kto takiego debila brał do policji skoro nawet nie potrafił udzielić pierwszej pomocy. Chłopak dostawał krwotoku, aż strumieniem krew mu leciała z ust a ten wziął tylko gazę i położył mu na ranę. Świetna policja
Zgłoś
ciastek0302 2015-06-04, 14:42 1
Levi's, a po co strzelać po nogach? Tracenie kasy na leczenie i na utrzymanie w wiezieniu, w Polsce też powinien być taki system.
Zgłoś
ujebutor 2015-06-04, 15:15 101
Nie wiem czy zauważyliście, bando idiotów, ale gość miał na sobie słuchawki dokanałowe (tłumiące dźwięki), a policjant bez zastanowienia, po raptem kilku sekundach zaczął bezpodstawnie strzelać.
Skoro waszym zdaniem za byle przewinienie należy zabijać, to mam nadzieję, że wkrótce jakiś pies was przyłapie na przechodzeniu na czerwonym świetle i w ramach sprawiedliwości połamie wam obie nogi - domyślam się, że wtedy będziecie usatysfakcjonowani i przez najbliższe miesiące rehabilitacji będziecie opowiadać jaka to policja jest dzielna...

Macie podobną "logikę" co ciapatego ścierwa, które bezkarnie gwałcą białe kobiety, gdyż te "zbyt skromnie się ubierają i same są sobie winne".

Gardzę takimi debilami, chuj wam w dupę.

Policja mogła zastosować paralizator lub celować w nogi, a nie kurwa w tułów, gdzie ryzyko poważnych powikłań i śmierci jest bardzo wysokie.
Zgłoś
pawel15822 2015-06-04, 15:25 5
@up Dokładnie, sadolowi specjaliści jak zwykle w formie.
Zgłoś
JezTuptajacyNoca 2015-06-04, 15:41 15
@ujebutor: Pierdolisz. Szedł tyłem patrząc na policjanta, miał słuchawki. Nie stanął, nie podniósł rąk do tylu, tylko szedł. Czy to jest normalne? Nie, nie jest. Czy jakby ktoś w Ciebie policjant celował pistoletem, też byś nie podniósł rąk do góry (normalna reakcja) i się nie zatrzymał? Co taki policjant miał sobie pomyśleć. Skąd miał wiedzieć, że to nie jakis pojebany BOOM BOOM ALLAH AKBAR, który słucha poleceń przez słuchawki podpięte do telefonu i zmierza do pobliskiego budynku, żeby wraz z ludźmi wypierdolić się w kosmos? Bo to, że dalej szedł normalnym nie było. Co, jakby go auto zza rogu pierdolnęło, to też byś tu pisał, że to wina policjanta, bo przecież mógł podbiec i go złapać?

EDIT: Tyle widzisz, a nie widziałeś, że tam było przynajmniej dwóch policjantów, na których patrzył? No tak, niech słuchawki usprawiedliwia oczy zmarłego, bo przecież zasłoniły mu uszy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem