📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
No i bardzo dobrze, ogarnięci ludzie nawet w tak dalekim kraju jak Polska wiedzą, że zaatakowanie policjanta w USA może skończyć się tylko w jeden sposób. A niggery za każdym razem szok przeżywają i nazywają to morderstwem na tle rasowym.
No kurwa, jakiś idiote... leci z kijem na policjanta celującego w niego. Kawał mi się przypomniał:
Na dyskotece w Niemczech bawił się Rosjanin, z napisem na koszulce: "TURCY MAJĄ TRZY PROBLEMY".
Nie trwało długo, stanął przed nim Turek, byczysko chłop:
- Ty, a w dziób chcesz?
- To jest pierwszy z waszych problemów. Ciągle szukacie zwady, nawet wtedy, kiedy nie ma żadnego powodu.
Dyskoteka się skończyła, Rosjanin wychodzi, a tam na niego tłum Turków czeka.
- No, teraz się z tobą policzymy - warknęli Turcy gremialnie.
- A to jest drugi z waszych problemów. Nie potraficie załatwiać spraw po męsku, sam na sam, tylko zawsze musicie zwoływać
wszystkich swoich.
- Zaraz nam to odszczekasz! - wrzasnęli Turcy, wyciągając noże.
- I to jest trzeci z waszych problemów. Zawsze na strzelaninę przychodzicie z nożami.
Na dyskotece w Niemczech bawił się Rosjanin, z napisem na koszulce: "TURCY MAJĄ TRZY PROBLEMY".
Nie trwało długo, stanął przed nim Turek, byczysko chłop:
- Ty, a w dziób chcesz?
- To jest pierwszy z waszych problemów. Ciągle szukacie zwady, nawet wtedy, kiedy nie ma żadnego powodu.
Dyskoteka się skończyła, Rosjanin wychodzi, a tam na niego tłum Turków czeka.
- No, teraz się z tobą policzymy - warknęli Turcy gremialnie.
- A to jest drugi z waszych problemów. Nie potraficie załatwiać spraw po męsku, sam na sam, tylko zawsze musicie zwoływać
wszystkich swoich.
- Zaraz nam to odszczekasz! - wrzasnęli Turcy, wyciągając noże.
- I to jest trzeci z waszych problemów. Zawsze na strzelaninę przychodzicie z nożami.
Po to ma policjant broń, żeby od takiego zjeba po głowie nie dostać tylko odjebać na miejscu, i zaoszczędzić miejsca w więzieniu
Czekam na zamieszki w tym miescie i slowa obamy -"to moglem byc ja."
I tu nawet pochwale obame bo prawde mowi.To moglby byc on.Przeciez nie ja.Ja jestem bialy..
I tu nawet pochwale obame bo prawde mowi.To moglby byc on.Przeciez nie ja.Ja jestem bialy..
Takie strony zakładają jebani anarchiści. Gdyby w USA policja miała takie prawo do używania broni jak w Europie, to przy takiej różnorodności etnicznej i kulturowej, tylu sztukach broni w narodzie, nie dałoby się tam żyć. To musi być państwo policyjne albo na ulicach zapanuje kompletna anarchia. Popieram oczywiście faceta, jeśli zjeb atakuje jakąś flagą policjanta z bronią, to znaczy, że gdyby miał nóż albo pistolet to tez by zaatakował i takiego śmiecia należy odstrzelić.
Skandal! Zabił bogu ducha winnego człowieka! Policjant powinien spokojnie położyć się na ziemi i znosić razy kijem jak prawdziwy mężczyzna.
Jeśli ktoś (jakimś cudem) myśli, że ten policjant nie powinien strzelać do gościa, który atakuje go jakimś kijem, to wyjaśniam. Policjant ma przy sobie broń, która w ewentualnej walce, czy szamotaninie, mogłaby zostać zabrana przez murzyna i wykorzystana przeciw policjantowi. Policjant nie może na to pozwolić. A paralizator mógłby nie zadziałać, gdyby się źle wbił, no i strzał jest tylko jeden, więc policjant tylko niepotrzebnie ryzykowałby swoje życie. No i oczywiście murzyn mógłby w każdej chwili wyciągnąć swojego gnata, gdyby miał - a tam jest to bardzo prawdopodobne.
Brawo dla pana policjanta. Użycie broni całkowicie uzasadnione. Mam nadzieję, że dostał medal, podwyżkę i tydzień płatnego urlopu.
Jeśli mały murzyński mózg nie jest w stanie zrozumieć tego, że w USA policjant może go zastrzelić za próbę zaatakowania go, to jest to jego problem, a nie problem systemu, czy kogokolwiek innego.
A po tych wszystkich filmikach z udziałem murzynów i policji z USA widać, że murzyni tego nie są w stanie ogarnąć. Któremu białemu przyszłoby do głowy uciekać samochodem przez pół miasta, a potem jeszcze wysiąść, uciekać na piechtę i próbować strzelać do 30 funkcjonariuszy ? Żadnemu, albo jednemu na milion i to jeszcze psychicznie choremu. A czarni robią to przynajmniej raz w tygodniu. I to nie za jakieś wielkie przestępstwa, tylko gdy są zatrzymywani za pierdoły, typu niezapłacony mandat na koncie itp.
Oni nie są ewolucyjnie gotowi do życia w naszym cywilizowanym społeczeństwie, co sami non-stop udowadniają. Powinien być absolutny zakaz przyjmowania tego typu emigrantów.
Na Morze Śródziemne wysłałbym fregaty i kazał strzelać do każdego pontonu wypchanego nielegalnymi imigrantami.
Pierw strzał ostrzegawczy, żeby zawracali tam skąd wypłynęli - mam miękkie serce.
Brawo dla pana policjanta. Użycie broni całkowicie uzasadnione. Mam nadzieję, że dostał medal, podwyżkę i tydzień płatnego urlopu.
Jeśli mały murzyński mózg nie jest w stanie zrozumieć tego, że w USA policjant może go zastrzelić za próbę zaatakowania go, to jest to jego problem, a nie problem systemu, czy kogokolwiek innego.
A po tych wszystkich filmikach z udziałem murzynów i policji z USA widać, że murzyni tego nie są w stanie ogarnąć. Któremu białemu przyszłoby do głowy uciekać samochodem przez pół miasta, a potem jeszcze wysiąść, uciekać na piechtę i próbować strzelać do 30 funkcjonariuszy ? Żadnemu, albo jednemu na milion i to jeszcze psychicznie choremu. A czarni robią to przynajmniej raz w tygodniu. I to nie za jakieś wielkie przestępstwa, tylko gdy są zatrzymywani za pierdoły, typu niezapłacony mandat na koncie itp.
Oni nie są ewolucyjnie gotowi do życia w naszym cywilizowanym społeczeństwie, co sami non-stop udowadniają. Powinien być absolutny zakaz przyjmowania tego typu emigrantów.
Na Morze Śródziemne wysłałbym fregaty i kazał strzelać do każdego pontonu wypchanego nielegalnymi imigrantami.
Pierw strzał ostrzegawczy, żeby zawracali tam skąd wypłynęli - mam miękkie serce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów