18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:47
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:19
🔥 Strażniczka Teksasu - teraz popularne
Departament Stanu USA przestanie używać słów „matka” i „ojciec” do określania rodziców

Od lutego w dokumentach Departamentu Stanu USA przestaną być używane słowa „matka” i „ojciec”. Będą za to obowiązywać oznaczenia: „rodzic nr 1” i „rodzic nr 2”.

Departament Stanu wyjaśnia, że poprzednie nazewnictwo nie odpowiada współczesnym realiom - „rodziny” jednopłciowe wywalczyły swoje prawa i w związku z tym całe pokolenie młodych Amerykanów nie powinno czuć się poszkodowane tylko dlatego, że ma na przykład dwóch „ojców”.

Według szacunków z roku 2005, w nietradycyjnych „rodzinach” amerykańskich dorastało ponad 300 tys. dzieci. Można przypuścić, że w ciągu ostatnich pięciu lat liczba ta się zwiększyła.

Jeszcze w 1969 r. miłość homoseksualna była uznawana w USA za przestępstwo, a do 1970 r. za zaburzenie psychiczne, które przymusowo leczono elektrowstrząsami. Teraz parady gejowskie na obu wybrzeżach Stanów Zjednoczonych są popierane przez gubernatorów, prezydent Barack Obama ogłosił jeden z miesięcy „miesiącem dumy gejów i lesbijek”, a tuż przed nowym rokiem
zniósł zakaz ujawniania swojej orientacji w armii.

źródło :invictory.org

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
T0B1 2011-05-05, 10:12
Która kombinacja jest lepsza:
mama - mama
tata - tata

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
EvilDog 2011-05-05, 10:17 1
Do pedałów zbytnio nic nie mam. Niech się ruchają do woli, aż im dupy puchną, aby mnie żaden nie zaczepiał. Ale z tego co widzę zmierza to w tym kierunku, że za jakiś czas dojdzie do tego jak się jakiś gej do mnie przystawi i mu powiem zeby spadał bo jestem hetero, to będzie mógł mnie pozwać do sądu za obraze jego uczuć z powodu że jest homo. Wszystko zmierza w tym kierunku że jednostki po woli mają wiecej praw niż ogół.
Zgłoś
s................h 2011-05-05, 10:36
Jeśli chodzi o gejów - nie wpierdalam się im do łóżka. Jeśli chodzi o pedałów - oni wpierdalają się przez parady i chęci do praw, które im za chuja się nie należą do życia normalnych, heteroseksualnych ludzi, i takie coś należy tępić.
Może ktoś podać pełen link do tego artykułu? Autor odprowadza tylko do strony głównej.
Zgłoś
szyszak 2011-05-05, 10:59
W Anal Wjeżdżam napisał/a:

tata pedał numer 1

taka pedał numer 2

swoją drogą to źle że pedały dostają jakiekolwiek prawa, to powinno być tępione.

stary w takim razie powinni ci je zabrac i zamknac w pierdlu
Zgłoś
Rynsztof 2011-05-05, 13:15
unimator napisał/a:

mama - mama
tata - tata

Mamuśki oczywiście
Zgłoś
czestek 2011-05-05, 14:00 1
unimator napisał/a:

mama - mama
tata - tata

mając taki wybór to wybieram
hitler - hoess
Zgłoś
Riv3n 2011-05-05, 15:45 1
Popierdoliło im się w dupach i tyle, pedałów powinno się leczyć a nie dodawać im prawa
Zgłoś
tomo_to_ja 2011-05-05, 19:34
To bardzo przypomina tzw. nowomowę z książki "Rok 1984". Kto czytał ten wie, a kto nie czytał temu szczerze polecam. Orwell już w 1948 r. opisał tam język przypominający dzisiejszą poprawność polityczną i podział Świata na kilka liczących się mocarstw. Nieciekawa wizja, a coraz więcej zaczyna do niej pasować.
Zgłoś
A................r 2011-05-06, 20:49
Za to teraz będą pokrzywdzone normalne rodziny. Amerykańce to straszne pojeby.
Zgłoś
HardyWP 2011-05-06, 21:14 1
A jebać tam te pierdolone USA, multikulturowe dno, na te parady też zastanawiam się po co hipokryto-katole robią kontrmanify 100-osobowe, większość uczestników tych parad to nawiedzona i pojebana młodzież, jak by nie było kontr manif tylko same w inny dzień manify przeciwko propagandzie dewiantów to by im się znudziło te "Gay Pride", w ogóle co to ma być duma gejów? Co takiego osiągnęli? Ja jako normalny biały człowiek nie mogę deklarować swojej dumy bo to rasizm (hahahaha), więc ja także czuję się urażony rasizmem homosiów w stronę normalnych ludzi. Rozstrzeliwanie pedałów nic nie da, ich trzeba oddzielić, robić placówki i leczyć, niech się ruchają w kał i zarażają hivem nawzajem, będzie paru cweli mniej tako samo jak z dopalaczami, niech ćpają, paru idiotów się zaćpa to może reszta zmądrzeje.
Zgłoś
WiecznyWedrowiec 2011-05-21, 14:44
a chuj im w dupę (co im się zapewnie podoba), ale nikt mi nie powie że wychowanie w rodzinie gdzie jest dwóch tatusiów nie poryje dziecku psychiki. Chca niech żyją, niech się żenia, niech dziedziczą...ale od wychowania dzieci im wara...co za pojebane państwo że własne dzieci krzywdzi

a chuj im w dupę (co im sie zapewnie spodoba). Niech se żyją, niech dziedziczą, niech się żenią. Zwisa mi to dynda i powiewa. Tylko niekt mi nie powie że dziecko adoptowane (albo wychowane) przez taką rodzinę nie będzie miało zrytej bani. Widocznie państwo chce wiecej gejów i lesbijek. Tylko co za państwo tak pozwala krzywdzić swoje dzieci...jakieś takieś...pojebane.
Zgłoś
WhiteBaran 2011-05-21, 21:00
Bez przesady, przecież jest jakaś różnica między homoseksualistą a pedałem. Mniejsza. Przecież takie dziecko będzie piętnowane w szkole za to, że ma rodziców gejów ;| A jak to będzie chłopiec to... przecież wciągną go w swój trójkąt seksualny. NIE DLA RODZIN GEJOWSKICH.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem