18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:35
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:23
🔥 Strażniczka Teksasu - teraz popularne
Departament Stanu USA przestanie używać słów „matka” i „ojciec” do określania rodziców

Od lutego w dokumentach Departamentu Stanu USA przestaną być używane słowa „matka” i „ojciec”. Będą za to obowiązywać oznaczenia: „rodzic nr 1” i „rodzic nr 2”.

Departament Stanu wyjaśnia, że poprzednie nazewnictwo nie odpowiada współczesnym realiom - „rodziny” jednopłciowe wywalczyły swoje prawa i w związku z tym całe pokolenie młodych Amerykanów nie powinno czuć się poszkodowane tylko dlatego, że ma na przykład dwóch „ojców”.

Według szacunków z roku 2005, w nietradycyjnych „rodzinach” amerykańskich dorastało ponad 300 tys. dzieci. Można przypuścić, że w ciągu ostatnich pięciu lat liczba ta się zwiększyła.

Jeszcze w 1969 r. miłość homoseksualna była uznawana w USA za przestępstwo, a do 1970 r. za zaburzenie psychiczne, które przymusowo leczono elektrowstrząsami. Teraz parady gejowskie na obu wybrzeżach Stanów Zjednoczonych są popierane przez gubernatorów, prezydent Barack Obama ogłosił jeden z miesięcy „miesiącem dumy gejów i lesbijek”, a tuż przed nowym rokiem
zniósł zakaz ujawniania swojej orientacji w armii.

źródło :invictory.org

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
PrezesTegoBurdelu 2011-02-04, 22:45 47
tata pedał numer 1

taka pedał numer 2

swoją drogą to źle że pedały dostają jakiekolwiek prawa, to powinno być tępione.

MEGA BEKA GRANA
Zgłoś
T................1 2011-02-04, 23:33 6
współczuję wszystkim którzy mają urodziny w "miesiącu dumy gejów i lesbijek" -_-
Zgłoś
U................n 2011-02-04, 23:39 2
Mitoza chyba u nich nie działa, więc jak się będą mnożyć?
Zgłoś
BongMan 2011-02-05, 16:25 29
Mr.Chris napisał/a:

swoją drogą to źle że pedały dostają jakiekolwiek prawa, to powinno być tępione.

Dokładnie. Jedyne prawo jakie pedał powinien mieć, to prawo do wyboru broni jaką zostanie zajebany.
Zgłoś
n................l 2011-02-05, 20:03 18
Pierdoli się ludziom w dupach. Za kilka lat nie będzie można się z dziewczyną pokazać, bo to obraża pedałów.
Zgłoś
Prometheus_Coprophagus 2011-02-07, 18:56 12
Skoro ma nastąpić rezygnacja z określeń "matka" i "ojciec" - nowe nazewnictwo będzie tyczyć się także normalnych rodzin. I tu nasuwa się pytanie - czy będzie dyskryminacją kobiet nazwanie rodzicem numer 1 ojca bądź dyskryminacją mężczyzn nazwanie w ten sposób matki. Wniosek - możemy obrażać heteroseksualne kobiety i/lub heteroseksualnych mężczyzn, ale nie daj Boże, aby ktoś spróbował niewłaściwie nazwać tych, którzy ryzykują zaburzenie podstawowych funkcji* rodziny!

* - rzecz w miarę oczywista: ojciec i matka pełnią różne role w rodzinie i w odmienny sposób wpływają na rozwój dziecka, toteż najbardziej prawidłowo przebiega ów rozwój w rodzinach z rodzicami rozdzielnopłciowymi.
Zgłoś
P................l 2011-02-10, 22:38 1
i jeszcze osądzą was... co ja pieprze, NAS za "homofobię" bo nie popieramy pedałów w dążeniu do "praw" jako równoprawnych obywateli oraz ludzi. No już mogliby sobie darować takie k***a oddziaływanie , że jak tępisz "homoseksualizm" to znaczy że jesteś j*****m jaskiniowcem i tchórzem i wracaj do jaskini bawić się flakiem przy ognisku bo my będziemy się lizać na ulicy, podchodząc również pod rangę transwestytów i c**j nam możesz zrobić bo jesteśmy pod "tęczową" flagą , jesteśmy k***a (pedalską) miłością i wasze złe (ojejku jejku) serca nie zniszczą nas ani "idei" o którą walczymy. Nosz to jest k***a żałosne co oni od********ją i czego żądają.

idę się napić...

kurna... sorry za to "picie", okno mi się pomyliło
Zgłoś
e................3 2011-02-10, 23:51 1
-rodzicu numer jeden dostałem laczka!
-kurwa ja ci dam dziecko numer 2, biorę pasa i wpierdol

hahahahah

W ogóle dwóch mężczyzn rodzicami niezwykła ewolucja...
Zgłoś
miedziak 2011-05-05, 3:29 2
rodzic nr1 i rodzic nr2 pachną mi rocznikiem 84...
Dla gejów powinno być ojciec(dla biologicznego ojca, bo zazwyczaj działa to tak że para geji i lesb robią sobie dzieci i się nimi dzielą) i ojczym. I analogicznie dla lesbijek matka i macocha. W przypadku gdy dziecko jest z adopcji to tytuł ojca/matki powinno otrzymać to z rodziców po którym dziecko otrzymuje nazwisko. W ogóle ta cała reforma jest jakoś źle pomyślana.
Zgłoś
Taboretto 2011-05-05, 4:29 8
Twój rodzic numer 2 miesza bigos łokciem ! - to już nie brzmi tak samo...
Zgłoś
e................d 2011-05-05, 7:59 1
ta... no chyba kogos zdrowo pogielo...
Zgłoś
exceptional 2011-05-05, 8:53 2
w Hiszpanii mają tak od dawna, a wszystko zawdzięczają niejakiemu Zapatero - postępowemu komuchowi, który walczy z ciemnogrodem... Napieralski jak się tylko dorwie do władzy pewnie też tak zreformuje nasze zacofane społeczeństwo. chyba sam lubi pogrzebać w błocie od czasu do czasu
Zgłoś
spoko_juzik 2011-05-05, 9:31 2
]BongMan
Mr.Chris napisał/a:

Dokładnie. Jedyne prawo jakie pedał powinien mieć, to prawo do wyboru broni jaką zostanie zajebany.

Ja bym za takie teksty karał kulą w łeb. Nieuleczalną głupotę należy tępić, bo się jeszcze toto rozmnoży i poda dalej....
Zgłoś
Kaśka 2011-05-05, 9:59 2
Może was zszokuję ale ja tam do pedałów nic nie mam , dopóki kurwa nie wychodzą na ulicę . Tak grzmią że chcą być na równi z heterykami traktowani a sami żądają innych praw niż "normalna" rodzina. I te ich parady czy ja kurwa idę ze swoim chłopem na ulicę chwalić się że jestem hetero? Niech tworzą sobie związki niech będzie to legalizowane ale kurde adopcja? Nie chciałabym być dzieckiem 2 gejów.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem