📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Usain ok, ale jak można nazywać się George Chuj?!
Ktoś dostał coś za darmo od gwiazdy.
A ja nie... I co w tym szuper?
ehhh to smutne
A ja nie... I co w tym szuper?
ehhh to smutne
Gość zarabia kasę, trenuje, co więcej wydaje dużo kasy, nie mam nic do niego. Tzn wkurwia mnie to, że chwali się, że rucha białe kobiety jak królik, może to nie jego wina, w końcu białe kobiety wykształciły w sobie gen kurestwa do maksimum. Murzynki, arabki, żydówki etc. nie są tak skłonne do seksu poza rasowego, a białe kurwy robią się mokre na sam widok innego odcienia skóry.
Kurwa, z jaką rezerwą ten typ biega to jest niepojęte.
jebać cebulaków i kato prawicowców!
A.J.K.S napisał/a:
@wszyscy UP
Ojej. Jakie śmieszne komentarze, hehe. No boki zrywać
Żałośni kurwa jesteście.
Dałbym Ci jeszcze jeden browar za Lublin pisany cyrylicą
Żałośni kurwa jesteście.
ty też
" Każdy chciałby mieć taką sylwetkę jak Bolt. " HAHAHAHAAHHAHAHAHAHHAAHAHAHHAAAH.... Dziękuje.
"Każdy chciałby mieć taką sylwetkę jak Bolt."
hahahahahahahahahahaahahahaha.... Dziękuje.
"Każdy chciałby mieć taką sylwetkę jak Bolt."
hahahahahahahahahahaahahahaha.... Dziękuje.
Wszystko fajnie ale mógłby być biały
A.J.K.S napisał/a:
@wszyscy UP
Ojej. Jakie śmieszne komentarze, hehe. No boki zrywać
Żałośni kurwa jesteście.
tataPszemka napisał/a:
ty też
No to mi dojebałeś Na poziomie gimbusa (pierwszoklasisty) z porażeniem mózgowym kurwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów