📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Czarny robi coś za białego. Co w tym dziwnego?
No co się przypierdalacie, bardzo ładnie się zachował i dostał powera za dobry uczynek.
Mam bardzo dużo znajomych czarnoskórych, są bardziej spoko niż połowa moich białych znajomych.
I śmiejemy się że jak kraść to zawsze razem ale sypią tylko biali
Mam bardzo dużo znajomych czarnoskórych, są bardziej spoko niż połowa moich białych znajomych.
I śmiejemy się że jak kraść to zawsze razem ale sypią tylko biali
Żarty o czarnych na sadolu to chleb powszedni, ale czasami moglibyście sobie darować pany. W tym przypadku są trochę po chuju fest. Koleś fajnie sie zachował, a to że jest czarny to akurat mało tu zmienia. No, ale koniecznie trzeba pierdolnąć komenta w stylu "rzal on jest czarny nie morze być spoko", bo wirtualne piwka są niezbędne do życia
Tylko ja zauważyłem że ten chłopak nazywa się Geogre Hoy ?
In the glare of burning churches!
Jak pójdzie w ślady Michela Jacksona to go może polubię (nie chodzi oczywiście o molestowanie nieletnich), a teraz niech wraca na drzewo:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów