18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Plecionkarz 2013-05-31, 15:40
Czarny robi coś za białego. Co w tym dziwnego?
Zgłoś
kortneyos 2013-05-31, 16:30 1
Zgłoś
tigerqaz 2013-05-31, 16:45
No co się przypierdalacie, bardzo ładnie się zachował i dostał powera za dobry uczynek.
Mam bardzo dużo znajomych czarnoskórych, są bardziej spoko niż połowa moich białych znajomych.
I śmiejemy się że jak kraść to zawsze razem ale sypią tylko biali

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
F-ICE 2013-05-31, 18:58 1
Nauczcie się odróżniać czarnego od czarnucha matoły.
Zgłoś
Googel 2013-05-31, 19:19 2
Mówcie co chcecie, ale wyraz szczęścia na twarzy tego wolontariusza na gifie jest przeepicki. Piwo dla Bolta za pozostanie człowiekiem pomimo sławy i pieniędzy (a nie koloru skóry).
Zgłoś
Gruby166 2013-05-31, 19:34 2
Szacunek zazdrosne pedały!!! Bolt jest wielki!!!
Zgłoś
Messor 2013-05-31, 20:17 2
Żarty o czarnych na sadolu to chleb powszedni, ale czasami moglibyście sobie darować pany. W tym przypadku są trochę po chuju fest. Koleś fajnie sie zachował, a to że jest czarny to akurat mało tu zmienia. No, ale koniecznie trzeba pierdolnąć komenta w stylu "rzal on jest czarny nie morze być spoko", bo wirtualne piwka są niezbędne do życia
Zgłoś
Yanek43 2013-05-31, 21:56
Tylko ja zauważyłem że ten chłopak nazywa się Geogre Hoy ?

Nie stawiam piw Bongmanowi.
Zgłoś
Xan666 2013-05-31, 22:53 2
No i spoko. Zachował się jak gość! po co się czepiać?

In the glare of burning churches!
Zgłoś
krzysiek0909 2013-06-01, 0:38
Jak pójdzie w ślady Michela Jacksona to go może polubię (nie chodzi oczywiście o molestowanie nieletnich), a teraz niech wraca na drzewo:)
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów