📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dzięki, że przetłumaczyłeś, gość użył tak skomplikowanego języka, że profesorowie filologii angielskiej mieliby problem.
Haters gonna hate. napisał/a:
Dzięki, że przetłumaczyłeś, gość użył tak skomplikowanego języka, że profesorowie filologii angielskiej mieliby problem.
Przetłumaczył to przetłumaczył, na chuj drążysz temat.
Zdziwiłbyś się jakich "profesorów" i "magistrów" filologii angielskiej w Polsce produkuje aparat wydalniczo-edukacyjny.
Ja osobiście uczę się j. rosyjskiego, nie znam dobrze angielskiego i szczerze mówiąc mam to w dupie, nauczę się go w swoim czasie, więc przestań ironizować, bo to śmierdzi.
O chuj Ci chodzi? Nie potrzebujesz to nie czytaj.
malwa321 napisał/a:
angielski angielskim.... przetłumaczy ktoś te robaki Ahmeda?
"czy mogę tego użyć jako bomby?"
Mi w translatorze wyszło "Używam tego jako bomby" ;]
MCKula napisał/a:
Mi w translatorze wyszło "Używam tego jako bomby" ;]
Masz robaczki na klawiaturze?
Nie, znalazłem filmik na YT i skopiowałem tekst
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów