📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To za te pedalskie reklamy wyrysowane na plecach każdej polskiej pizdeczki w „mma”
Paaanie lekka obcierka, cała ta gala to jeden wielki niewypał - zupełnie jak ten niby cios.
Leżące reklamy są mniej widoczne
ehh częsty widok w polskim mma, wpuszcza do klatki dwóch sebixow co trochr na silce lce potrenowali i nazywaja ich zawodnikami
Czemu oni zawsze biegną jeszcze lać przeciwnika dalej, mimo że już jest KO. Gdyby nie sędzia, to niektórzy napierdalaliby nieprzytomnego typa po pysku jak czarnuchy albo Da Silvy w Manaus.
DrinkingBuddy napisał/a:
Czemu oni zawsze biegną jeszcze lać przeciwnika dalej, mimo że już jest KO. Gdyby nie sędzia, to niektórzy napierdalaliby nieprzytomnego typa po pysku jak czarnuchy albo Da Silvy w Manaus.
Bo od tego jest sędzia żeby to stwierdzić...i przerwać walkę. Kurwa czemu ja ci odpisuje... Twoje pytanie/stwierdzenie jest tak debilne ze powinieneś się powiesić.
Do dupy była ta walka - pół minuty i to wszystko. Następna walka to samo ...
Huherko napisał/a:
Do dupy była ta walka - pół minuty i to wszystko. Następna walka to samo ...
O godz 1 zaczelo sie ufc. Tam jest co ogladac a nie te zenujace polskie przedstawienia
DrinkingBuddy napisał/a:
Bo jeśli nie dobijesz, może wstać i Cię rozjebać. Proste nie?
miejsce na pedalstwo jest na hardzie jeśli już koniecznie chcecie to oglądać
Lussy napisał/a:
To za te pedalskie reklamy wyrysowane na plecach każdej polskiej pizdeczki w „mma”
ciekawe czy bys im to w twarz powiedzial?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów