📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Większość młodych kobiet z obciętymi na krótko włosami wygląda jak mali chłopcy z podstawówki.
piwko za cycki
Fajne cycki
Powinna jej najpierw busz ogolić, taki zarost już nie jest modny.....
Powinna jej najpierw busz ogolić, taki zarost już nie jest modny.....
Jak patrze na baby niektóre co się kurwią, jeszcze z brudasami, wrzeszczą potem że chcą skrobanek, popierają wszelkich zboczeńców i wszelkie plugawe lewactwo, to popieram takie akcje. Zasłużony wpierdol tak, prawa wyborcze nie!
Nie popieram w ogóle. Znęcanie się nad kimkolwiek to skurwysyństwo i efekt zjebanego dzieciństwa - but na ryj tym wszystkim co robią to dla zabawy.
Stanął mi ...........ja pierdole Wincyj wincyj
„Czarodziejki – powiedział o nich Adam rano przy promie, kiedy dziewczynka może dwunastoletnia, z figlarnie opartą na biodrze ręką patrzyła na niego z żarem, przed którym nie ma ucieczki. To dobre słowo, czarodziejki. W Dajr al-Madinie odnalazłem wśród oblepiających mnie dzieci takie śliczne małe zwierzątka. Miałem w portfelu kilka banknotów. Może trzy funty. W hotelu dwudziestopięciofuntówki. Je uszczęśliwia funt, nawet dwadzieścia pięć piastrów. Przychodziły mi do głowy myśli występne, że za dwudziestkę mógłbym taką pachnącą miodem, śniadą dziewczynkę wziąć do swojego hotelu i pieścić przez wiele godzin. Świństwo, ale potworną miałem na to wówczas ochotę”
Marcin Kydryński "„Chwila przed zmierzchem"
BTW
Z Anny Marii Jopek też niezła ścierka, że puściła się z takim żydłakiem. Zdradzał ją kolejno z kilkoma babami, młodym Gudzowatym i pewnie nawet ze stadem orangutanów.
Marcin Kydryński "„Chwila przed zmierzchem"
BTW
Z Anny Marii Jopek też niezła ścierka, że puściła się z takim żydłakiem. Zdradzał ją kolejno z kilkoma babami, młodym Gudzowatym i pewnie nawet ze stadem orangutanów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów