📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
abaajbus napisał/a:
Stary to film w chuj
Pisałem komentarz że film jest stary jak internet, został usunięty z powodu, uwaga: "post nic nie wnoszący do tematu". Brak słów.
Obwodnica Bydgoszczy. Odcinek od Otworowa do centrum. Tam stoją takie tematy. Dla każdego coś dobrego jak coś lubi babcię ma babcię jak ktoś lubi babę 200 kg znajdzie 200 kg...
Nawet taka stara kurwa ma lepsze standardy niż gwiazdki z TV, którym ciapaki z Dubaju stawiały klocki na klatę na nowe torebki Gucci
Bul_od_bytu napisał/a:
Nawet taka stara kurwa ma lepsze standardy niż gwiazdki z TV, którym ciapaki z Dubaju stawiały klocki na klatę na nowe torebki Gucci
Co racja, to racja.
Tak się przyjrzałem i mam wątpliwości czy to nie przypadkiem Magdalena Środa robi jakiś field research
Driver19cm napisał/a:
Ja jebie. Serio trzeba być desperatem, albo zjebem, żeby takie coś ruchać. I jeszcze za to płacić
Kwestia ceny i ciśnienia w jajcach.
darnext123 napisał/a:
wolisz nie wiedzieć ale dla ciebie specjalnie sam to sprawdziłem bo też nie wiedziałem. Sranie prosto do ryja
No to dla szejków się nie nadaje
Masa waszych kolegów wcina kawior aż się uszy trzęsą. Jak wejdziecie na majtkomat w oferty kawioru i zakładkę "kupione" to możecie poczytać zachwyty nad smakiem. Ryje to beret równo.
Chyba się skuszę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów