Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
bosch86 2024-06-09, 20:01 25
Złoty deszczyk to jeszcze wiem co to ale kawior ? Chyba jakiś zacofany jestem ;P
Zgłoś
Baronessa 2024-06-09, 20:04 9
Ciocia?! Co do chuja...
Zgłoś
darnext123 2024-06-09, 20:05 55
bosch86 napisał/a:

Złoty deszczyk to jeszcze wiem co to ale kawior ? Chyba jakiś zacofany jestem ;P

wolisz nie wiedzieć ale dla ciebie specjalnie sam to sprawdziłem bo też nie wiedziałem. Sranie prosto do ryja
Zgłoś
donkapusta 2024-06-09, 20:06 5
"W kwietniu 2012 roku rząd Donalda Tuska zdecydował o podniesieniu wieku emerytalnego – zarówno kobiet jak i mężczyzn – do 67 lat. Dla kobiet miało to oznaczać pracę nawet o siedem lat dłuższą, dla mężczyzn – o 2 lata."

Za karę a raczej w nagrodę powinien skorzystać z usług tej Pani.
Zgłoś
R................N 2024-06-09, 20:06
bosch86 napisał/a:

Też poproszę o wyjaśnienie w tym temacie
Zgłoś
poliqon 2024-06-09, 20:44
o kurwa to chyba moja babcia ... dawno już bardzo jej nie wdziałem ale to chyba ona ja pierdole ...
Zgłoś
Driver19cm 2024-06-09, 20:45 26
Ja jebie. Serio trzeba być desperatem, albo zjebem, żeby takie coś ruchać. I jeszcze za to płacić

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
twojstarywsamychgaciach 2024-06-09, 20:53 6
To nisko się cenią, pizdy z Dubaju to chyba za 10 tysięcy ojro dawały sobie srać do ryja śniadym inżynierom.
Ach, przepraszam, serwować kawior.
Zgłoś
żmij 2024-06-09, 21:00 2
darnext123 napisał/a:

wolisz nie wiedzieć ale dla ciebie specjalnie sam to sprawdziłem bo też nie wiedziałem. Sranie prosto do ryja

Sadol uczy, sadol bawi.
A nie... Czekaj...

Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.

Burn! Loot! Murder!
Zgłoś
Baronessa 2024-06-09, 21:09 11
darnext123 napisał/a:

Fakt, sam nie jestem fanem walenia śmierdzących balasów kurewce do japy, ale jeśli chodzi o "golden shower", to świnia ma otwierać szeroko i z entuzjazmem gębę, gdy leję jej na twarz. To samo z nasieniem. Ma łykać spermę i brać moje spusty prosto do świńskiego gardziela, a nie jakieś grymasy na twarzy, jak te chude kurwiska na hardzie! W dupę też ma brać kutasa. Jak przynajmniej tych 3 rzeczy nie spełnia, to klaps na dziąsło, kop w dupę i nara, nawet złamanego centa na bilet powrotny nie dostaje!

[ Dodano 2024-06-09, 21:14 ]
Driver19cm napisał/a:

Ja jebie. Serio trzeba być desperatem, albo zjebem, żeby takie coś ruchać. I jeszcze za to płacić

Stare porzekadło mówi jasno: Kto wybrzydza, ten nie rucha.
Ja bym przeruchał, ale spierdolił przed płaceniem.
Zgłoś
mazga50 2024-06-09, 21:18 3
Odkopane artefakty z początków internetu.
Zgłoś
baronturbina 2024-06-09, 21:26 3
Na starej piczy, młody chuj ćwiczy.

@donkapusta: szukaj jej bo niczego lepszego nie wydupczysz.
Zgłoś
kreska90 2024-06-09, 21:31 13
Co ta Środa Magdalena odpierdala na stare lata, nono
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2024-06-09, 21:32 2
I jeszcze każe sobie płacić. To się nazywa wysoka samoocena.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów