Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
geje i inni pedofile-też
do 1991 w encyklopediach pisali,że gej-to choroba psychiczna....
potem było jakieś tam gejowskie lobby, i nawet w Polsce chyba po 2007 kazali pisać w nowych podręcznikach że gej-to już orientacja...
może i tak, ale ja ich widzę jak chorych psychicznie ludzi,mimo że mimikrują
najbardziej chorzy psychicznie to transy
następny etap rozwoju ludzkości-pedofilia-legalizacja...12lat-dorosły-można
potem-zoofilia,będą brać słub ze zwierzętami, a papierzem będzie jakiś nosorog czy modliszka, którą potem symbolicznie zjedzą czy tam ukrzyżują
transy-chorzy psychicznie niedoludzie(...)
Co ty gadasz.
Przecież "TO" jest zupełnie normalny produkt dla zupełnie normalnych ludzi a jeśli ktokolwiek myśli inaczej to jest bigotem
to tak jak u nas na uniwersytetach robią lewaków co wymyślają 100 płci. Sam za ścianą mam takie coś
Ciekawe jak zamierzają dostosować ubikacje pod te specjalne sto płcie xD
Zjebani ludzi umysłowo co sami nie mogą zaakceptować faktu że urodzili sie chłopcem, a nie dziewczynką narzucają innym brak akceptacji.
Ale to fakt że najczęściej totalnie spierdoleni ludzie mentalnie zwykle zwalają swoje winy na innych.
transy-chorzy psychicznie niedoludzie
geje i inni pedofile-też
do 1991 w encyklopediach pisali,że gej-to choroba psychiczna....
potem było jakieś tam gejowskie lobby, i nawet w Polsce chyba po 2007 kazali pisać w nowych podręcznikach że gej-to już orientacja...
może i tak, ale ja ich widzę jak chorych psychicznie ludzi,mimo że mimikrują
najbardziej chorzy psychicznie to transy
następny etap rozwoju ludzkości-pedofilia-legalizacja...12lat-dorosły-można
potem-zoofilia,będą brać słub ze zwierzętami, a papierzem będzie jakiś nosorog czy modliszka, którą potem symbolicznie zjedzą czy tam ukrzyżują
ehh orientacja to nie choroba psychiczna bo nie można jej wyleczyć lub leczyć. Wiesz że kiedyś byłeś kobietą? (stąd sutki) jeżeli podczas rozwoju plodu coś pójdzie nie tak rodzi się hermafrodyta czyli obojniak, może posiadać cechy obu płci jak np fiuta i pizde lub niewidoczne jak np zmiany w mózgu powodujące pociag do obu płci lub płci przeciwnej. Takich osób rodzi się niewiele ale istnieją i należy im się najzwyklejsza w świecie akceptacja bo to nie ich wina jacy sie urodzili a nikomu tym krzywdy nie robią. Już bardziej pasuje to do definicji kalectwa a nie chorób psychicznych
Problemem są pojeby z lewicy którzy nie zrozumieli czym jest "spektrum płci" i próbują wmówić że każdy moze sobie wybrać płeć... no kurwa nie może
-Dzieci, którym wmówiono że mają inna płeć i że muszą przejść operacje żeby mieć 'wlasciwa'... Takich opiekunów trzebaby sądzić jak tych chujów od robienia lobotomii.
-Ludzie chorzy psychicznie z przejebanym życiem, jeszcze chorobę promuje się społecznie że niby jest spoko, a nie się ich leczy.
Inna sprawa, że być może najlepszym leczeniem jest faktycznie dostosowanie reszty ciała do tego, jak mózg chciałby żeby było, skoro lepszej terapii nie ma.
No i ja mam trochę zgrzyt z transami, z jednej strony im współczuję i uważam, że należałoby ich traktować normalnie i z wyrozumiałością jako ludzi chorych.... Z drugiej uważam, że mają zwiększona szanse na bycie niebezpiecznymi dla mnie i otoczenia, a takich wolałbym nie mieć w moim środowisku.
No i oczywiście moje dobro jest dla mnie ważniejsze niż dobro chorego...
Za to transów nie czaję, podchodzi to pod chorobę. Z drugiej strony dziedzina psychologii człowieka dopiero zaczyna to raczkować, w związku z tym chuj wie co tam we łbie takiego transa siedzi i czy nie ma powiązania z genetyką.
Gejostwo było kiedyś czymś normalnym, ale wraz z chrystianizacją europy zaczęto prześladowania osób homoseksualnych. Teraz ta norma wraca. To, że można mieć inne preferencje rozumiem i nie jest niczym nadzwyczajnym ani chorym.
Za to transów nie czaję, podchodzi to pod chorobę. Z drugiej strony dziedzina psychologii człowieka dopiero zaczyna to raczkować, w związku z tym chuj wie co tam we łbie takiego transa siedzi i czy nie ma powiązania z genetyką.
Lecz się pojebie, chłop chłopa to nie jest chore?
Lecz się pojebie, chłop chłopa to nie jest chore?
Nie, to jest naturalne, normalne i też tak powinieneś.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów