Oh no!
Oh no!
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Do szpanowania to może być ewentualnie mały biały piesek niesiony przez murzynka na czerwonej poduszeczce. Ponoć szczyt mody kiedyś.
A do kochania i tworzenia rodziny itd. nie służą kurwa zwierzęta. Nie powinno się mieszkać z nimi w domu, spać w pokoju i dawać lizać. Bo to chore. Dla mnie to jakby świnie trzymać w mieszkaniu i nazywać córeczką czy żoną
Bardzo kurwa dobrze. Może się nauczą zjeby wreszcie że miejsce takiego psa jest na łańcuchu.
Na łańcuch to debili, co nawet kurwa chomika i rybek nie powinni mieć a mowa dopiero o psie. Psy są zajebiste jeśli odpowiednio je tresujesz i traktujesz:
Barry, pies, który żył w latach 1800-1814 i służył w schronisku na Przełęczy Świętego Bernarda w Alpach. Mówi się, że uratował łącznie czterdzieści osób.
Ludzie w tamtych czasach często gubili się w górach – zbaczali z trasy i nie byli w stanie odnaleźć drogi podczas śnieżnej zamieci i innych załamań pogody. Właśnie dlatego szkolono psy, by były zdolne ich odnajdywać i sprowadzać bezpiecznie do schroniska, gdzie mogli otrzymać pomoc.
Pies Barry służył na przełęczy przez dwanaście lat. W tym czasie przypisuje mu się samodzielne odnalezienie i uratowanie życia czterdziestu osób, które zgubiły się w górach. Gdy pies zestarzał się na tyle, że nie był już w stanie pełnić służby, został przeniesiony do Berna. Tam dożył u boku swojego nowego opiekuna do końca swoich dni. W 1814 zmarł z przyczyn naturalnych.
Bardzo kurwa dobrze. Może się nauczą zjeby wreszcie że miejsce takiego psa jest na łańcuchu.
Twoje miejsce jest na łańcuchu. Jest tyle różnych możliwości na trzymanie dużego psa, od ogrodzenia po kojce na noc ale w pustych wieśniackich łbach pojawia się tylko możliwość uwiązania na łańcuch.
A babie z filmu bardzo kurwa dobrze. Nawet nie potrafi odczytać tak prostego przekazu jak szczerzenie zębów w złości.
Kiedyś to się nazywało głupota, albo selekcja naturalna. Dziś nazywają to bambinizm, czyli wiara, że wszystkie zwierzęta to pluszaki wypełnione trocinami i że ich jedynym celem w życiu jest bycie przytulanką dla człowieka.
Te pluszaki niektórzy traktują jak dzieci co jest popierdolone. Ponadto pokazywanie ząbków przez psa to nie uśmiech a ostrzeżenie. Pies źle zinterpretował. Tylko szkoda że zostanie pewnie uśpiony przez pojebanych właścicieli.
Bardzo k***a dobrze. Może się nauczą zjeby wreszcie że miejsce takiego psa jest na łańcuchu.
Do szpanowania to może być ewentualnie mały biały piesek niesiony przez murzynka na czerwonej poduszeczce. Ponoć szczyt mody kiedyś.
A do kochania i tworzenia rodziny itd. nie służą k***a zwierzęta. Nie powinno się mieszkać z nimi w domu, spać w pokoju i dawać lizać. Bo to chore. Dla mnie to jakby świnie trzymać w mieszkaniu i nazywać córeczką czy żoną
Na łańcuchu to się powinno twoją starą trzymać i pilnować porządnie, żeby nie dopuściła do narodzin takiego barana jak ty...
A do kochania i tworzenia rodziny itd. nie służą kurwa zwierzęta. Nie powinno się mieszkać z nimi w domu, spać w pokoju i dawać lizać. Bo to chore. Dla mnie to jakby świnie trzymać w mieszkaniu i nazywać córeczką czy żoną
To że ciebie kiedyś pies upierdolił lub pogryzł (słusznie) to nie znaczy ze trzeba je trzymać na łańcuchach bo masz przed nimi fobie i nie pierdol co można kochać a co nie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów