- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Najważniejsze to czerpać radość ze swojej pracy
Przypomina mi to pierwszą część niemieckiego filmu " Necromantic" Gdzie główny bohater pracował w firmie sprzątającej ciała z wypadków.
Widział to ktoś?
Amnestia z bólu wątpliwości,
Że nam odmówić przyjdzie rzadko,
Gdy Pan Ciemności prosi w gości.
Widział to ktoś?
Krzysztof napisał/a:
Przypomina mi to pierwszą część niemieckiego filmu " Necromantic" Gdzie główny bohater pracował w firmie sprzątającej ciała z wypadków.
Widział to ktoś?
"Necromantic'a" nie widziałam. Ale jeśli chodzi o tematy nekro to polecam "Aftermath" i "Cold Comfort" (oba krótkometrażowe)
Koleś rozbraja
Gosc juz przywykl do tego co robi i tyle, dla niego to kolejny dzien w pracy w ktorej przeciez co jakis czas kazdy z nas robi sobie jaja
Kilop napisał/a:
Gosc juz przywykl do tego co robi i tyle, dla niego to kolejny dzien w pracy w ktorej przeciez co jakis czas kazdy z nas robi sobie jaja
To w prosektorium robią sobie dobre jaja ^^
Anthrax napisał/a:
jeszcze jakie moze jest i nawet cos na sadisticu
Krzysztof napisał/a:
Widział to ktoś?
ja widziałam, jest tam dobra scena jak robią trójkącik ze zwłokami szczególnie to z okiem
umbra, dosyć ciężko zdobyć ten film ale jest naprawdę przedni w swojej klasie.
Ta baba co zostawiła głównego bohatera bo miała innego... partnera (Śmieszna sprawa)
Dziwie się, że na portalu sadystów nikt nie ogląda filmów horror/gore - albo się do tego nie przyznaje...
Amnestia z bólu wątpliwości,
Że nam odmówić przyjdzie rzadko,
Gdy Pan Ciemności prosi w gości.
Ta baba co zostawiła głównego bohatera bo miała innego... partnera (Śmieszna sprawa)
Dziwie się, że na portalu sadystów nikt nie ogląda filmów horror/gore - albo się do tego nie przyznaje...
Anthrax napisał/a:
btw instruktarz dla zniewiescialych nekrofilatek (cza se w zyciu radzic):
"Well this really is one for the ladies. What surprises us is that more than 50% of necrophiliacs are female. Generally sexual deviants are males but this is an exception.
So, the obvious problem is how do you get a stiff to get a stiffy and is there a way of getting him to ejaculate? Sometimes if a guy has drowned, the excitement of panicking for air can leave him with an erection. If you don't have this luxury you can pump compressed air down his cock or maybe a knitting needle, be careful with the compressed air, it can be messy."
genialna fota
Krzysztof napisał/a:
A są tutaj jacyś sadyści?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów