📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Piwo za podkład muzyczny...
Dobre kopy ale jeszcze z dwie pizdy by się przydały.
Nosz kurde balans! W końcu doczekałem się jako takiej sprawiedliwości w tym filmowym azjatyckim ścierwie! Choć raz oprawca dostał w ryja a potem jescze wielce sie płaszczy. WINCYJ!!!! P.S. Piwko leci!!
No nie powiem, należało się, należało się ale mocniej.
Sami wychowani bezstresowo widzę, nie raz wpierdol od ojca czy matki dostałem i mi to wyszło na dobre.
Nie żebym się przypierdalał, ale na miejscu matki nie powstrzymywałbym męża po tym co zrobiono jej dziecku. Co to kurwa jakaś solidarność jajników się uruchomiła? Patrzcie jak go powstrzymuje, morda nie szklanka i jeszcze jakby opiekunce przyjebał to tylko z pożytkiem. A tak? Za lekko ją potraktował...
Up @dziobak90
Dobra, wezmy to na spokojnie. Jego partnerka go powstrzymuje, bo byc moze jeszcze nie widziala nagrania z akcji, a moze nie che, zeby ta babe zajebał.
up up @tokwone
Jako niemowle Cie bili? Czy juz jako kumajace dziecko, bo jezeli jako niemowle to wspolczuje. Moze jeszcze zamiast kolyski miales betoniarke?
Dobra, wezmy to na spokojnie. Jego partnerka go powstrzymuje, bo byc moze jeszcze nie widziala nagrania z akcji, a moze nie che, zeby ta babe zajebał.
up up @tokwone
Jako niemowle Cie bili? Czy juz jako kumajace dziecko, bo jezeli jako niemowle to wspolczuje. Moze jeszcze zamiast kolyski miales betoniarke?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów