I nie mowa tu o kocie, tylko o spaślaku ktury zżera wszysto że biedne zwierzaki muszą walczyć z nim o przetrwanie.
ch*j z wami wszystkimi . Wolę zjeść kanapkę po kocie niż dotknąć poręczy w autobusie
jak na grubasa to malutka kanapeczka . To ja przy wadze 52 kg i wzroscie 170 wieksze opierdalam ( hamburgery )
Wy wszystkie kurwy macie 170 cm i 52kg. A jak się z wami człowiek umówi to nie wie czy wieźć to do masarni czy do macdonalda.
Wskaźnik BMI wynosi: 17.99
i oznacza niedowagę
No to żryj więcej, kościotrupie. Kto Ci broni. Po chuj o tym piszesz - chwalisz się czy żalisz? Chyba, że pojebałaś i miało być na odwrót - 170 kg i 52 cm wzrostu, bo i takie "pomyłeczki" widziałem.
Mizoginia lub mizoginizm (stgr. μῖσος mĩsos „nienawiść”, γυνή gynḗ „kobieta”) – nienawiść, pogarda lub uprzedzenie wobec kobiet, lub dziewcząt. Mizoginia przejawia się na wiele sposobów, między innymi poprzez wykluczenie społeczne, dyskryminację ze względu na płeć, wrogość, androcentryzm, patriarchat, uprzywilejowanie mężczyzn, poniżanie kobiet, pozbawianie kobiet praw obywatelskich, przemoc wobec kobiet i uprzedmiotowienie seksualne[1][2]. Mizoginizm można spotkać w świętych tekstach religijnych, mitologiach oraz filozofii zachodniej[1][3] i wschodniej.
Według Karlheinza Deschnera nienawiść do kobiet pojawiła się po upadku społeczności matriarchalnych i sugeruje on, że „być może jest wynikiem nieczystego sumienia mężczyzny, jego kompleksu niższości, obawy przed zemstą kobiety, zapewne wynika także z lęku przed jej funkcją rozrodczą
Jeśli to Cię pocieszy, to ja tam bym Cię r*chał. Lepsza taka z niedowagą niż z cyckami po pas
jak na grubasa to malutka kanapeczka . To ja przy wadze 52 kg i wzroscie 170 wieksze opierdalam ( hamburgery )