I nie mowa tu o kocie, tylko o spaślaku ktury zżera wszysto że biedne zwierzaki muszą walczyć z nim o przetrwanie.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
I nie mowa tu o kocie, tylko o spaślaku ktury zżera wszysto że biedne zwierzaki muszą walczyć z nim o przetrwanie.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
obrzydliwe, nie rozumiem jak można dzielić się ze zwierzęciem jedzeniem która ma się w ręku,
Halman napisał/a:
obym tak nigdy nie skończył; jak tucznik z dwoma psami i kotem...
Racja nie pozbywaj się trzy koty to nie dwa
jak na grubasa to malutka kanapeczka . To ja przy wadze 52 kg i wzroscie 170 wieksze opierdalam ( hamburgery )
ale ma nachalnego kota
Jak kiedyś się poślizgnie w domu, zaryje w coś łbem i zdechnie, to przynajmniej zwierzaki będą miały żarcie na bardzo długo.
Wpierdala kanapke nadgryziona przez kota. Idz pan w chuj!!!
Biancaaaa napisał/a:
jak na grubasa to malutka kanapeczka . To ja przy wadze 52 kg i wzroscie 170 wieksze opierdalam ( hamburgery )
Myslisz, ze to jedyna kanapka? Skurwiel ma tego jeszcze pewnie kilka do opierdolenia.
A kota do pieca i po krzyku. I tak sie w domu do niczego nie przydaje
Biancaaaa napisał/a:
Wy wszystkie kurwy macie 170 cm i 52kg. A jak się z wami człowiek umówi to nie wie czy wieźć to do masarni czy do macdonalda.
chuj z wami wszystkimi . Wolę zjeść kanapkę po kocie niż dotknąć poręczy w autobusie
Moim zdaniem, big man, powinien oddać kotu i tym psom nie tylko tą kanapkę, ale jeszcze kilka innych. Kot po prostu ratuje mu życie.
Fajny kotek, podobny do mojego.
pewnie karmę z miski tez im wpierdolił
tylko kot prezesa ma dobrze
tylko kot prezesa ma dobrze
Te zwierzaki to zalecenie dietetyka.
Przez kota jest z 50kcal do przodu.
Przez kota jest z 50kcal do przodu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów