Miłościwie nam panujący Donio tUSK
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
andrzej.gt napisał/a:
tUSK
Cóż za zniewaga! Dzisiaj to się ludzie potrafią buntować w tych internetach .
Ale filmik fajny, piwo.
Czyli, gdyby u nas wybuchly zamieszki takie jak na Ukrainie to pacyfikowała by nas policja z całej unii?
dokładnie premierze tego burdelu. Co więcej cała ta szopka to tylko i wyłącznie zabezpieczenie tuska przed czymś takim co dzieje sie na Ukrainie, bo ma świadomość że jak już sprzeda Polske to będzie duży ciemny dym, a to co dzieje sie na Ukrainie w porównaniu do tego co będzie działo sie w Polsce jest tylko małym krótkim przedstawieniem dla dzieci. Wierze.
Kazdy wyraz wypowiadany przez tego pajaca powoduje u mnie dreszcze z wkurwienia. Ja rozumiem, miała być parodia, ale wyszło coś okrutnie wkurwiającego.
@szklanka cysterna browaru dla Ciebie!
Kurwa serce mnie boli. Tysiące okazji żeby wyjechać do innych krajów olane, bo kocham Polskę. Tu się urodziłem, tu się wychowałem, tu chciałbym żyć i umrzeć. U siebie a nie na jakiejś jebanej obczyźnie. I jak tak patrze na tego typu filmiki to jedyne co mam ochotę zrobić to usiąść i płakać. Człowiek robi co może a te kurwy z wiejskiej jedyne co to rzucają kłody pod nogi..... KURWA MAĆ
Kurwa! Ten kanał jest genialny SUB leci
NIE - dla "bratniej pomocy" obcych sił zbrojnych w Polsce.
Podpisujcie i udostępniajcie petycje do prezydenta.
Jest już ponad 4 tysiące podpisów, a potrzebne jest 10 tysięcy.
secure . avaaz . org / pl / petition/Do_Bronislawa_Komorowskiego_O_zawetowanie_ustawy_o_tzn_Bratniej_Pomocy/?fbdm
(usuńcie spacje)
Podpisujcie i udostępniajcie petycje do prezydenta.
Jest już ponad 4 tysiące podpisów, a potrzebne jest 10 tysięcy.
secure . avaaz . org / pl / petition/Do_Bronislawa_Komorowskiego_O_zawetowanie_ustawy_o_tzn_Bratniej_Pomocy/?fbdm
(usuńcie spacje)
Ktoś odkrył frondę
@Consciousness
Ustawa zostala przyjeta juz dawno przez sejm orjetuje sie bo pierwsze glosowanie bylo w sierpniu ustawa przeszla i tylko brakuje podpisu prezydenta sprawa przegrana.
Ustawa zostala przyjeta juz dawno przez sejm orjetuje sie bo pierwsze glosowanie bylo w sierpniu ustawa przeszla i tylko brakuje podpisu prezydenta sprawa przegrana.
Ilu z nas ma kat. A wbitą w książeczkę wojskową? Pewnie z 90 %. I my wszyscy będziemy zobligowani do tego, aby stanąć przeciw demonstrantom, którymi de facto sami będziemy... Postawmy jednego normalnego przy głównym sterze, bo w demokrację już nie wierzę.
Jajebie jaka z was banda idiotów. Nie no sadistic standardowo mnie utwardza w przekonaniu że w polskim godle powinna być cebula a nie orzeł bielik. Zamiast kurwa pieprzyć trzy po trzy przeczytajcie najpierw tą ustawę.
orka.sejm.gov.pl/Druki7ka.nsf/0/5FA767215E79AE82C1257B0300317679/
Macie też kurwa zapłon jak ustawa od roku wchodzi w życie. Gratuluję dedukcji Szerloki
Jeśli ktoś się jara TV Trwam gdzie ta informacja się pojawiła to niech wie że to druk 1066 nie 1060 jak mówiła jedyna słuszna telewizja ojca Tadeusza. Nie to żebym był jakimś sympatykiem ryżego przyjeba co się zwie naszym premierem - po prostu jak jesteście tacy twardzi to idźcie do Tuska albo Komora i to powiedzcie czy tam chuj obalcie rząd i zróbcie drugą Ukrainę.
orka.sejm.gov.pl/Druki7ka.nsf/0/5FA767215E79AE82C1257B0300317679/
Macie też kurwa zapłon jak ustawa od roku wchodzi w życie. Gratuluję dedukcji Szerloki
Jeśli ktoś się jara TV Trwam gdzie ta informacja się pojawiła to niech wie że to druk 1066 nie 1060 jak mówiła jedyna słuszna telewizja ojca Tadeusza. Nie to żebym był jakimś sympatykiem ryżego przyjeba co się zwie naszym premierem - po prostu jak jesteście tacy twardzi to idźcie do Tuska albo Komora i to powiedzcie czy tam chuj obalcie rząd i zróbcie drugą Ukrainę.
Perezz napisał/a:
w roli ścisłości drogi specjalisto bielik to nie orzeł, bielik to jastrzębiowatycebula a nie orzeł bielik
Podesłał bym Ci link do wiki... ale mi się nie chce
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów