Biedne dziecko
Biedne dziecko
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Teraz te bachory naoglądają sie internetów, gównianych gier i pierdoli im sie rzeczywistość ze światem wirtualnym. Zaraz pewnie bedzie oburzenie tatuśków "przecież to tylko dziecko", to go lepiej weź ustaw do pionu bo jak dorośnie to tobie wklepie.
Liczyłam ze dostanie buta na ryj. Zawiodłam sie.
Teraz te bachory naoglądają sie internetów, gównianych gier i pierdoli im sie rzeczywistość ze światem wirtualnym. Zaraz pewnie bedzie oburzenie tatuśków "przecież to tylko dziecko", to go lepiej weź ustaw do pionu bo jak dorośnie to tobie wklepie.
co ty pierdolisz? dzieciaki a zwłaszcza chłopaczki są często zaczepne zawsze tak było jest i będzie więc nie zwalaj tego na świat wirtualny xd a tu na filmiku mamy typowy klasyk młodszy i starszy brat tyle w temacie
Kocham filmy, w których takie gówniarze-kozaki są sprowadzane do parteru. Jak w pewnym klasyku
uwielbiam ten filmik i zawsze mnie cieszy gdy go widzę
Kocham filmy, w których takie gówniarze-kozaki są sprowadzane do parteru. Jak w pewnym klasyku:
Napisz od której minuty coś się dzieje...
Żartuję.
To jeden z moich ulubionych klasyków, a ten śmiech w tle, gdy blondasek dostaje kopy zawsze poprawia mi nastrój.
Kocham filmy, w których takie gówniarze-kozaki są sprowadzane do parteru. Jak w pewnym klasyku:
Ten film to idealne odzwierciedlenie sytuacji Internet vs Real life .
Wyzywa tu Cię taki jeden z drugim po 16 lat a na ulicy płacz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów