Oglądać całe, bo tylko wtedy najzabawniejsza akcja, jest naprawdę zabawna
Oglądać całe, bo tylko wtedy najzabawniejsza akcja, jest naprawdę zabawna
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Poza tym Charger, a nie Challenger (i to jest własnie ów policyjny sedan).
Focus ST, a nie Fiesta RS.
A pick-up to Ford F-150 Raptor
Mnie chodziło o te dwa sedany za Chargerem , nie wiem co to ...
R6 spyder ? Co z tym nie tak ?
Rozpoznał ktoś z was wszystkie marki i modele samochodów? Za ich nazwy byłbym wdzięczny, szczególnie za tego suv-a Forda.
Porshe Carrera 4S . Dodge Challenger , McLaren MP12-C , Chevy Corvette , Lamboghini Aventador , Audi R6 Spyder , Shelby Cobra (lub AC12) . Policyjnych SUV niestety nie rozpoznałem , Cadillac Patroler o ile dobrze pamiętam policyjne sedany dwa a pickup Forda za cywilnymi samochodami to być może Super Chief ale nie jestem pewien Smokiem okazała się Fiesta RS ....
Padłem po przeczytaniu tej listy... I nie tylko przy wozach "zza oceanu" sie jebnąłeś, tylko praktycznie przy każdym
Kolejno pojawiają się:
991 Porsche 911 Carrera S (2012)
Policyjny Dodge Charger SRT-8
McLaren MP4-12C
Policyjny Chevrolet Corvette Z06
Audi R8 Spyder
Shelby Cobra 427
Policyjne SUV'y to: Ford Explorer (2011)
Ten pickup za samochodami sportowymi to: Ford F-150 SVT Raptor
Policyjny Ford Crown Victoria
Później w szeregu widać jeszcze Bugatti EB 16.4 Veyron Super Sport, oraz BMW M3 E92.
I na końcu "wejście smoka" ma nie Fiesta ST (Fiesta RS nawet nie istnieje), tylko: Ford Focus ST (2012)
Jeżeli uważasz, że Underground to korzenie serii to żal mi Cię...@melemele88
Nie wróci. Nie ma tuningu. Nie ma salonów. Bieda i chuj.
Radzę pogrzebać za tytułami takimi jak The Need For Speed, albo Need For Speed 3: Hot Pursuit (czyli ten z 1998), to się dowiesz jakie NFS naprawdę miał korzenie.
Młody to Ty jesteś gówniarzu z rocznika 1991...Za opis filmu powinieneś dostać kotwice na plecy młody.
Na polecenie moich rówieśników podłogi i kible lizałeś jak szkoły zaczynałeś
To jest taki suchar w formie filmiku tak ?
Ale kupa, ani nie smieszne ani nie zabawne, wjeżdża żółte gówno, ktore nie powinno się tam znaleźć...
Dokładnie tak - zajebiście mnie to bawi, że najwięcej "szumu" narobił akurat koleś w "żółtym gównie, które nie powinno się tam znaleźć"Co w tym śmiesznego ? Fajnie się zaczyna , wyjeżdżają fajne autka i nagle jakaś pierdoła jest szybsza od nich. Smieszne w chuj
Doceniła kobita, że kierowca potrafi tyle wycisnąć z "żółtego gówna", żeby dotrzymać kroku dużo lepszym samochodom, a i tak ją porównują do blachary, która to prędzej by na gościa w Porsche, albo Bugatti poleciała... Sprawiedliwość, nawet jak na Sadistic chujowa.
Strasznie mało potrzebujesz
A teraz - osobom nie interesującym się motoryzacją, nie rozumiejącym dobrego żartu motoryzacyjnego (Focus ST grający na nosie Porsche, Bugatti, etc.), nie mającym za grosz poczucia humoru, już dziękujemy - możecie spokojnie wypierdalać.
Gwoli ścisłości-miałam na myśli styl jazdy, nie o auto, które swoją drogą jest przepiękne. Jakby prowadził w ten sposób Kadetta tym bardziej chwyciłby mnie za środek serca.
Doceniła kobita, że kierowca potrafi tyle wycisnąć z "żółtego gówna", żeby dotrzymać kroku dużo lepszym samochodom, a i tak ją do blachary, która to prędzej by na gościa w Porsche, albo Bugatti poleciała... Sprawiedliwość, nawet jak na Sadistic chujowa.
Gwoli ścisłości-miałam na myśli styl jazdy, nie o auto, które swoją drogą jest przepiękne. Jakby prowadził w ten sposób Kadetta tym bardziej chwyciłby mnie za środek serca.
O tym właśnie mówię i to pochwalam.
Bo nie liczy się CZYM, ale JAK
(nie żebym miał jakieś kompleksy na tym puncie )
[EDIT]
PS: I do Focusa ST nic nie mam - cytatu o "żółtym gównie" użyłem jako ironii w stosunku do czyjejś wcześniejszej wypowiedzi
Ba - to autko w dobrych rękach, w warunkach miejsko-ulicznych (czyli wyścig na trasie, prosta, lewy 90, prosta, prawy 90, itd.), ma całkiem równe szanse z "sportowcami".
[EDIT2]
Nawiązując do tego jeszcze:
Z tego wszystkiego przeoczyłem Lamborghini - bo niby "europejczyk" (a podobno tylko na amerykańcach się nie znasz), ale nie potrafisz odróżnić Aventadora, od Gallardo LP570-4 Superleggera...Porshe Carrera 4S . Dodge Challenger , McLaren MP12-C , Chevy Corvette , Lamboghini Aventador , Audi R6 Spyder , Shelby Cobra (lub AC12) . Policyjnych SUV niestety nie rozpoznałem , Cadillac Patroler o ile dobrze pamiętam policyjne sedany dwa a pickup Forda za cywilnymi samochodami to być może Super Chief ale nie jestem pewien Smokiem okazała się Fiesta RS ....
Pozdrawiam
A więc nasza lista prezentuje się tak:
991 Porsche 911 Carrera S (2012)
Police Dodge Charger SRT-8
McLaren MP4-12C
Police Chevrolet Corvette Z06
Lamborghini Gallardo LP570-4 Superleggera
Audi R8 Spyder
Shelby Cobra 427
Police Ford Explorer (2011)
Ford F-150 SVT Raptor
Police Ford Crown Victoria
Bugatti EB 16.4 Veyron Super Sport
BMW M3 E92.
Ford Focus ST (2012)
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów