Zadyma się kroi...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Życze powodzenia pod bramą św. Piotra. Tylko żebyś potem na takich jak ja nie spoglądał zrozpaczonym wzrokiem "pomóż mi, niewiernemu".
Ale ja pomogę, bo tak naucza pismo święte.
Ale ja pomogę, bo tak naucza pismo święte.
Niektórzy ludzie nie potrzebują idiotycznych ksiąg, żeby pomagać innym, ale Ty tego nigdy nie zrozumiesz. Miałem nic nie pisać, więc już nie piszę.
No właśnie już napisałes. Typowe dla niewierzących w jedynego Pana - brak słowności.
chujowe. handlujcie z tym:
"Jesli Jezus Chrystus -- ta szmata ruchajaca male dzieci i zarazem najwiekszy matkojebca w historii-- istnieje, jedyna metoda na strolowanie go i dostapienie krolestwa niebieskiego lezy w publicznym zwyzywaniu go.
Dowod: Jesli Jezus jest tak milosierny jak mowi biblia, to nie ma on innego wyboru jak przebaczyc nam nasze skurwysynstwa zaraz po naszym zgonie.
Kumacie kapcze?:
1. Wyzywajcie za zycia Jezusa od skurwysynow.
2. Po smierci, na sadzie ostatecznym, wkurwiony Jezus bedzie chcial was skazac na pieklo.
3. Wszyscy aniolowie przypomna Jezusowi ze jest on przeciez MILOSCIA i nie moze was skazac na POTEPIENIE lecz musi WAM WYBACZYC!
4.Cegly wysrane.
5.????????????"
6. PROFIT (idziecie do nieba, a wkurwiony Jezus opierdoli wam jeszcze gale z polykiem!!!!!!!1)"
"Jesli Jezus Chrystus -- ta szmata ruchajaca male dzieci i zarazem najwiekszy matkojebca w historii-- istnieje, jedyna metoda na strolowanie go i dostapienie krolestwa niebieskiego lezy w publicznym zwyzywaniu go.
Dowod: Jesli Jezus jest tak milosierny jak mowi biblia, to nie ma on innego wyboru jak przebaczyc nam nasze skurwysynstwa zaraz po naszym zgonie.
Kumacie kapcze?:
1. Wyzywajcie za zycia Jezusa od skurwysynow.
2. Po smierci, na sadzie ostatecznym, wkurwiony Jezus bedzie chcial was skazac na pieklo.
3. Wszyscy aniolowie przypomna Jezusowi ze jest on przeciez MILOSCIA i nie moze was skazac na POTEPIENIE lecz musi WAM WYBACZYC!
4.Cegly wysrane.
5.????????????"
6. PROFIT (idziecie do nieba, a wkurwiony Jezus opierdoli wam jeszcze gale z polykiem!!!!!!!1)"
@Up: Widać że gówno wiesz, a się wypowiadasz. Poszedłbyś wtedy do czyśćca. Jeżelibyś popełnił grzech śmiertelny - do piekła.
Ktoś tu chyba jest ładnie pierdolnięty w czerep.
Ciekawe co wielcy katolicy i prawicowcy powiedzą jak Papierzem zostanie czarny:D
Donor, grozisz mi? kolejny kato faszysta
tak cię nauczały bajki o Jesusie? nauki papiesza Polaka?!
mamy 21 wiek, jestes na sadistic.pl podczłowieku
tak cię nauczały bajki o Jesusie? nauki papiesza Polaka?!
mamy 21 wiek, jestes na sadistic.pl podczłowieku
Mam nadzieję, że to co się dzieje nad moim komentarzem to zwykły trolling. Ogarnijcie się kurwa ludzie jedni z drugimi wielcy katolicy i wielcy ateiści. To jest kurwa sadistic a nie forum na onecie. Zaśmiecacie tylko waszymi jebanymi wypocinami komentarze pod dobrym rysunkiem. Nie wiem w jaki sposób ktoś doszedł do wniosku, że on obraża katolików. Tacy z wasz kurwa katolicy jak z cyganów pracownicy, że nie wiecie co się dzieje jak wybierają nowego papieża. Sami się ośmieszacie. Może się nie udzielam na tym forum za bardzo, nie mam nawet jednego tematu ale wchodzę codziennie i pamiętam jak można się było tutaj śmiać ze wszystkiego, z religii, z murzynów, z samych siebie. a teraz? powiesz coś na kościół jesteś jebanym lewakiem, skrytykujesz kaczora - jesteś lemingiem i zapewne żydem. Kuuuuurwa co się stało z tym portalem. Cytując klasyka: "portal wspaniały tylko użytkownicy kurwy."
Pierdolicie kurwa głupoty. Gdzie tu jest uderzanie w wiarę katolicką? Będzie dym - będzie papież. A papieżem może być i czarny, w końcu i tak katolik. Tak że lewaki, wojujący ateiści, itp. koło chuja lata mi wasze zdanie
Jedni wierzą, drudzy nie. I dla świetego spokoju lepiej się nikomu nie wpierdalać w przekonania. Ja podpisuje się pod postem, że to sadol i czarny humor ma być na pierwszym miejscu. Gówno mnie obchodzi czy ktoś gania z różańcem 24h na dobę czy pali kukły papieża... To nie jest forum wyznaniowe!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów