Zadyma się kroi...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Modne - byle katolika uderzyć lub obrazić... Brak wam chyba ciekawszych pomysłów. Lepiej napisać - chlęję piwo i palę fajki - a dzieci głodują i miliony ludzi nie mogą dostąpić Zbawienia, bo Głos Pana do nich jeszcze nie dotarł? To jest lepsze?
co ty pierdolisz w ogóle, kojelny nowomodny antyhomoś który musi się przypierdalać bo to takie modne i glamur. Lepiej srać na to co się dzieje w kraju i wyejachać za granicę, najlepiej srać do własnego koryta niż samemu zmienić i ruszyć dupę coś zrobić tylko jebac i hejtować wkurwiłem się
O co kurwa chodzi?!
RutQ napisał/a:
O co kurwa chodzi?!
Tak jak ~WojciechKaruzelski pisał i ja zresztą też - o to, że łamane są prawa człowieka, Polaka i katolika, bo młodzi myślą, że im wszystko wolno, bo taki styl życia jest teraz lansowany w mediach - by mieć wszystko gdzieś i "róbta co chceta" albo najlepiej wyjechać do Anglii i mieć gdzieś to, że tu, w Polsce, pluje się na wiarę, która z Polskością zawsze idzie w parze.
Tak jak ~WojciechKaruzelski pisał i ja zresztą też - o to, że łamane są prawa człowieka, Polaka i katolika, bo młodzi myślą, że im wszystko wolno, bo taki styl życia jest teraz lansowany w mediach - by mieć wszystko gdzieś i "róbta co chceta" albo najlepiej wyjechać do Anglii i mieć gdzieś to, że tu, w Polsce, pluje się na wiarę, która z Polskością zawsze idzie w parze.
No kurwa, teraz kurwa rozumiem. Kurwa
ten obrazek w ogóle uderza w katolicyzm a przecież żyjemy w katolickim kraju czy sie to komuś podoba czy nie, ale to przecież takie modne teraz napluć, wyzwac i spierdolić za granicę bo już internet nie daje takiej anonimowości, teraz jak ktoś chce obrażać i wyzywać to musi spierdalać za granicę bo jest smieciem i tchórzem i jedyne co potrafi to ukryc się pod głazem a anglii czy szkoplandii i wyzywać Polaków i Polskość stamtąd bo w oczy to mała pizdeczka haha ateiści "polacy" pierdoleni co się z muslimami na mózgi w kutasach pozamieniali
Chujowy obrazek tak samo jak i wiara.
I nie wiem w jakich środowiskach się obracacie, ale ja mam wrażenie, że teraz na topie jest być za pan brat z kościołem i przedstawiać poglądy konserwatywne. Wszystkie te teksty typu nie jesteś z kościołem to jesteś z talibami, itp. itd.
I nie wiem w jakich środowiskach się obracacie, ale ja mam wrażenie, że teraz na topie jest być za pan brat z kościołem i przedstawiać poglądy konserwatywne. Wszystkie te teksty typu nie jesteś z kościołem to jesteś z talibami, itp. itd.
Mhm, zjadą się tu muslimy to będziesz inną bajke śpiewał, innym głosem.
Żeby nawracać takich jak Ty. Przez ktorych ten kraj upada.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów