Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
takie kary powinno się wykonywać u nas w kraju. Zarówno za jazdę tymi kiblami bez tłumików, jak i za te jebane przegazówki jak jedzie między samochodami w korku.
Jestem tego samego zdania. W ogóle powinny zostać zainstalowane w miastach fotoradary wzbogacane o funkcję pomiaru hałasu - wyłąpywałyby zarówno kaskogłowców jak kierowców pseudotuningowych aut z przelotem zamiast tłumika.
Jestem tego samego zdania. W ogóle powinny zostać zainstalowane w miastach fotoradary wzbogacane o funkcję pomiaru hałasu - wyłąpywałyby zarówno kaskogłowców jak kierowców pseudotuningowych aut z przelotem zamiast tłumika.
Piękna sprawa, brawo dla dzielnych policjantów.
Zdecydowanie na warszawskich drogach powinny być tego typu akcje powszechne. Po północy na obwodnicach pełno tych kretynów bez tłumików, pałujących swoje blaszaki
Z kim Ty kurwa rozmawiasz człowieku?
Zbysław stawia opór wietnamskiej policji, i nie dałby łba zamiast tłumika zamontować
Z kim Ty kurwa rozmawiasz człowieku?
Nie przejmuj się nim. Zpomnial zjeść tabletki
Nie przejmuj się nim. Zpomnial zjeść tabletki
Jeden zapomniał tabletki, drugi tłumika
Piękna sprawa, brawo dla dzielnych policjantów.
Zdecydowanie na warszawskich drogach powinny być tego typu akcje powszechne. Po północy na obwodnicach pełno tych kretynów bez tłumików, pałujących swoje blaszaki
Nie tylko w Wawie, zapewniam Cię. W innych miastach nawet przed północą piłują swoje strucle do odciny
Wszystko robicie co wam każą
Zbysław znowu na fazie, czytaj na podwójnym gazie XD
We francji już są takie fotoradary .
te jebane przegazówki jak jedzie między samochodami w korku.
nie wpadłeś na to po co tak robią?? najwyraźniej nie,
są różne inne sposoby przedłużania penisa niż odkręcanie manetki na maksa przy otwartej szybie. I nie, nie ostrzegają tym że się zbliżają. Powodują tylko tyle że człowiek ma ochotę wyjąć dużą gaśnicę z bagażnika i zajebać w ten pusty nocnik, ale potem bierze wdech i zdaje sobie sprawę że:nie wpadłeś na to po co tak robią?? najwyraźniej nie,
A) szkoda gaśnicy na bydło, bo się gaśnica może porysować.
B) nic to nie da, bo pod kaskiem i tak rządzi tylko echo.
C) ktoś nagra i za gówno odpowiesz jak za człowieka.
D) jebać ich, i tak się prędzej czy później zabiją.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów