Raz dwa Freddy już cie ma ,trzy cztery zaraz w drzwi uderzy, pięć sześć krzyż ze sobą nieś ,siedem osiem myśl o swoim losie , dziewięć dziesięć nie dla Ciebie sen ...Ja tak zrobiłem z gniazdem os które zagnieździły się w garażu . Efekt 4 mnie ujebały spuchnięty jak dziecko z USA byłem ale śmiechom nie było końca
Eliminujcie je zmywaczem hamulcowym. Polecam do tego celu z firmy normatek. Ma zajebiste cisnienie i skupiony strumien. Jak podejdziesz do nieswiadomego gniazda. i wyciagniesz reke. to masz spokojnie jeszcze 2 metry zasiegu. Chemia zajebista, osy i szerszenie padaja od dotkniecia.
Eliminujcie je zmywaczem hamulcowym. Polecam do tego celu z firmy normatek. Ma zajebiste cisnienie i skupiony strumien. Jak podejdziesz do nieswiadomego gniazda. i wyciagniesz reke. to masz spokojnie jeszcze 2 metry zasiegu. Chemia zajebista, osy i szerszenie padaja od dotkniecia.
Można też rozpalić grilla, wrzucić suche igliwie sosnowe, podlać olejkiem lawendowym i pozamykać drzwi. Nie polecam testowania tej metody w blokach
Można też rozpalić grilla, wrzucić suche igliwie sosnowe, podlać olejkiem lawendowym i pozamykać drzwi. Nie polecam testowania tej metody w blokach
Nie no.. to ja mowie o takich jak zazwyczaj buduja. bardziej zewnetrznnych. Bo w sumie tak jak ten ziomek, w chacie nie psikalbym zmywaczem. To lepiej odwiercic maly otwor i napierdolic w ta komore muchozolu:) Kiedys osy odjebaly mi podobna akcje w takim skladziku opalu. Gigantyczne gniazdo pod dachem, czesciowo zakryte. pomieszczenie uszczelnione. wlot z zew. tez zastawiony gdy byly zajete swoimi sprawami. do srodka przez mala dziurke 3 muchozole by rozprawic sie z nimi jak naziole z pejsatymi. A te ktore wracaly do gniazda z lotow, kasowane improwizowanym miotaczem ognia. muchozol wszystko wytrul i nie bylo problemow:)
Mówię to jako weterynarz. Zawiera mikrosilikon, który oblepia owady i larwy, zapycha im tchawki i się duszą.
Długo strumień, całkowicie bezpieczny dla ludzi. Robi robotę.
Nie no.. to ja mowie o takich jak zazwyczaj buduja. bardziej zewnetrznnych. Bo w sumie tak jak ten ziomek, w chacie nie psikalbym zmywaczem. To lepiej odwiercic maly otwor i napie**olic w ta komore muchozolu:) Kiedys osy odj***ly mi podobna akcje w takim skladziku opalu. Gigantyczne gniazdo pod dachem, czesciowo zakryte. pomieszczenie uszczelnione. wlot z zew. tez zastawiony gdy byly zajete swoimi sprawami. do srodka przez mala dziurke 3 muchozole by rozprawic sie z nimi jak naziole z pejsatymi. A te ktore wracaly do gniazda z lotow, kasowane improwizowanym miotaczem ognia. muchozol wszystko wytrul i nie bylo problemow:)
Jak na magazynie zbudowaly pod 2 paletami gniazdo (kurwy po ziemi jak mrówki wędrowały) to uzylem zelu co dziala do tygodnia po rozpyleniu. Przykleja sie i zabija smrodem, a dla pewnosci areozol na osy/szerszenie. Pozostalo tylko po 3 dniach powyciagac palety i spalic jaja