Dobrze wydane pieniądze na dźwig do kontrolowania kąta opadania
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Dobrze wydane pieniądze na dźwig do kontrolowania kąta opadania
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zrobic sobie rusztowanie, albo drabina od skosu, pod drabine deski obowiazkowa lina gdzies do siebie i cegielka po ciegelce,
taniej madrzej bezpieczniej... powoli ale powoli to nawet mrowka slonia wypierdoli
a najlepiej polegac na koledze fachowcowi ktory zalatwi taniej hahaha
taniej madrzej bezpieczniej... powoli ale powoli to nawet mrowka slonia wypierdoli
a najlepiej polegac na koledze fachowcowi ktory zalatwi taniej hahaha
Ocho Janusze od usuwania kominów już dali o sobie znać
A po za tym może wymiana okna i dachu też była w planach hehe
A po za tym może wymiana okna i dachu też była w planach hehe
wszystko było idealnie wyliczone, tylko lina kinetyczna...
Nie znam sie na ekstrakcji kominow ale na moje laickie oko zawiodl ten chuj na dachu co wezel zrobil
Dźwig może i dobry, ale operator chujowy
Przy okazji nowy dach położą.
bo dźwig był zły, i lina była zła. Nie jestem fachowcę od odkominowywania ale zurawik powinien stać trochę bliżej komina i pociągnąć na bok aby komin.... A co ja się będę wymądrzał. Komin na dole? Na dole. to na penis drążyć temat?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów