18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Teutonic 2024-03-22, 5:08 75
Łysy szacun. Pełna profeska i opanowanie
Zgłoś
TerazPolska123 2024-03-22, 5:16 54
oczywiście SUCZ w obronie
Zgłoś
Ogórek 2024-03-22, 5:19 39
Ale łysy ma teraz przejabane. Przecież Alladyn 6dni i 6 nocy płynął rzeką żeby dostać się na ten właśnie samolot do lepszego świata. .
Zgłoś
hardmaniack 2024-03-22, 5:21 19
Zgłoś
turor 2024-03-22, 6:47 8
Ogórek napisał/a:

Ale łysy ma teraz przejabane. Przecież Alladyn 6dni i 6 nocy płynął rzeką żeby dostać się na ten właśnie samolot do lepszego świata. .

Są tacy, którzy do dziś w to wierzą
Zgłoś
vladok 2024-03-22, 6:59 27
To pilot i prowadzą go do kokpitu?
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2024-03-22, 7:13 10
mogli go usunąć w trakcie lotu, tak sporo nad ziemią....
Zgłoś
Golasnikoff 2024-03-22, 7:13 13
Nie można go było wysadzić w trakcie lotu???
Zgłoś
NeinNeinNeiN 2024-03-22, 7:24 13
No dobra, wyjebali muslima z samolotu haha super też mi się podobało. Ktoś wie dlaczego go wyjebali?
Zgłoś
k................8 2024-03-22, 7:40 5
NeinNeinNeiN napisał/a:

No dobra, wyjebali muslima z samolotu haha super też mi się podobało. Ktoś wie dlaczego go wyjebali?

A co kurwa, nie widać. Obejrzyj od początku
Zgłoś
bleblebator1 2024-03-22, 7:48 9
kris1978 napisał/a:

A co kurwa, nie widać. Obejrzyj od początku

kiedyś nie było angielskiego w szkole. Nie ma autotranslatora więc o co kurwa poszło?

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
mateuszsick 2024-03-22, 7:50 9
NeinNeinNeiN napisał/a:

Pewnie śmierdział.
Zgłoś
Hans-Kloss 2024-03-22, 8:03 17
To tak jak u mnie ze sraniem ...na początku gówno nie chce wyjść ale później idzie już gładko
Zgłoś
mianas 2024-03-22, 8:32 10
Dusił bym jak Tuska PO obiedzie ...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów