Dość satysfakcjonujące
Dość satysfakcjonujące
Chyba bardziej obrzydliwe od syfu i trądziku na mordzie 30 latka to jest łupież. Te jebane syfy na ryju wymagają wizyty u lekarza gdzie większość pizd z tym ma wyjebane "bo przecież kiedyś przejdzie" ale taki łupież to dowolna apteka i masz ten szampon co jest lekiem a nie szamponem (nazwy dalej nie pamiętam ale się reklamuje od 20 lat taki jeden).
Tak samo jak widzę ludzi co mają na ryju krater po trądziku i syfy na mordzie. k***a idź do j***nego dermatologa i weź coś na to.
Chyba bardziej obrzydliwe od syfu i trądziku na mordzie 30 latka to jest łupież. Te j***ne syfy na ryju wymagają wizyty u lekarza gdzie większość p*zd z tym ma wyj***ne "bo przecież kiedyś przejdzie" ale taki łupież to dowolna apteka i masz ten szampon co jest lekiem a nie szamponem (nazwy dalej nie pamiętam ale się reklamuje od 20 lat taki jeden).
Ciekawe co mysla o Twojej wypowiedzi Dermatolodzy,pięknie dałeś do zrozumienia że jesteś na poziomie podstawowym (ciesz się bo to i tak wysoka nota dla Ciebie zapracowana ortografią)
Rzygać mi się chce jak widzę kogoś z łupieżem. Taka osoba jest dla mnie niżej niż j***ny lump menel spod monopolowego.
Masz łupież to idź k***a do apteki po ten jakiś szampon jeden czy drugi co jest lekiem a nie szamponem. Nazwy nie pamiętam ale się reklamuje taki jeden.
Tak samo jak widzę ludzi co mają na ryju krater po trądziku i syfy na mordzie. k***a idź do j***nego dermatologa i weź coś na to.
Chyba bardziej obrzydliwe od syfu i trądziku na mordzie 30 latka to jest łupież. Te j***ne syfy na ryju wymagają wizyty u lekarza gdzie większość p*zd z tym ma wyj***ne "bo przecież kiedyś przejdzie" ale taki łupież to dowolna apteka i masz ten szampon co jest lekiem a nie szamponem (nazwy dalej nie pamiętam ale się reklamuje od 20 lat taki jeden).
Ale ty jesteś głupia. Są ludzie co uzywają tego sławnego szamponu do włosów i dalej maja łupież tak samo ludzie z pryszczami chodzą po dermatologach i im nic to nie daje. Genów nie zmienisz
Rzygać mi się chce jak widzę kogoś z łupieżem. Taka osoba jest dla mnie niżej niż jebany lump menel spod monopolowego.
Masz łupież to idź kurwa do apteki po ten jakiś szampon jeden czy drugi co jest lekiem a nie szamponem. Nazwy nie pamiętam ale się reklamuje taki jeden.
Tak samo jak widzę ludzi co mają na ryju krater po trądziku i syfy na mordzie. Kurwa idź do jebanego dermatologa i weź coś na to.
Chyba bardziej obrzydliwe od syfu i trądziku na mordzie 30 latka to jest łupież. Te jebane syfy na ryju wymagają wizyty u lekarza gdzie większość pizd z tym ma wyjebane "bo przecież kiedyś przejdzie" ale taki łupież to dowolna apteka i masz ten szampon co jest lekiem a nie szamponem (nazwy dalej nie pamiętam ale się reklamuje od 20 lat taki jeden).
Tobie natomiast proponuję kupić szampon na BÓL DUPY.
ten szampon co jest lekiem a nie szamponem (nazwy dalej nie pamiętam ale się reklamuje od 20 lat taki jeden).
Ten szampon to desmoxan......
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów