Najpierw się człowiek nacierpi przy zrobieniu, a później jeszcze przy usuwaniu... Teraz oczywiście nie w takim stopniu, ale za kilka godzin, pokażą się oznaki oparzenia zazwyczaj 2 stopnia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Najpierw się człowiek nacierpi przy zrobieniu, a później jeszcze przy usuwaniu... Teraz oczywiście nie w takim stopniu, ale za kilka godzin, pokażą się oznaki oparzenia zazwyczaj 2 stopnia
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w chuj się nacierpiał.. a ile płaczu było
I co potem takie białe blizny zostaną?
Nacierpi przy zrobieniu? Bez przesady, no chyba, że ktoś jest zajebiście czuły na ból.
@CrazyChocolate
Nie. To co zostało to martwy naskórek który zejdzie. Fakt, blizny mogą zostać ale bardzo słabo widoczne, oczywiście jeśli zabieg został dobrze przeprowadzony
@CrazyChocolate
Nie. To co zostało to martwy naskórek który zejdzie. Fakt, blizny mogą zostać ale bardzo słabo widoczne, oczywiście jeśli zabieg został dobrze przeprowadzony
Nie jebnąć hennę, tylko jebnąć się w łeb i nie robić czegoś, czego później będzie żałować i jeszcze dwa razy za to płacić.
jak w paincie ;o
Kurwa mać! Zbulwersował mnie ten filmik z tym tatuażem na czole, pierdolony bezmózg-kryminalista otoczony opieką, na którą nie może liczyć większość z nas, na nasz koszt, żeby biedactwo mogło żyć normalnie... niech sobie zapracuje i usunie na własny koszt, albo niech zostanie zobowiązany do spłaty tego.
żyje sobie z podatków, odżywiony, wyćwiczony, dziary mu usuną, a ja w szpitalu na zmiane ktroplówki na łaskawą pielegniarke musze czekac godzine, lekarz przyjdzie i spyta sie czy zyje na obchodzie, a jako wyżywienie 6 kromek chleba 3 plasterki chujowej mielonki i jakaś daremna wodzianka z marchewki i kartofle z resztkami miesa na ktorych ta wodzianka byla gotowana na obiad
żyje sobie z podatków, odżywiony, wyćwiczony, dziary mu usuną, a ja w szpitalu na zmiane ktroplówki na łaskawą pielegniarke musze czekac godzine, lekarz przyjdzie i spyta sie czy zyje na obchodzie, a jako wyżywienie 6 kromek chleba 3 plasterki chujowej mielonki i jakaś daremna wodzianka z marchewki i kartofle z resztkami miesa na ktorych ta wodzianka byla gotowana na obiad
tzr~` napisał/a:
pyk pyk pyk pyk pyk pyk pyk pyk pyk pyk pyk pyk ... done.
No wlasnie odglos lucky luke'a. Najszybszy trzepacz na dzikim zachodzie.
Jad Kiełbasiany napisał/a:
Ta metoda zdecydowanie ciekawsza
Jakiś taki Barakowo-Obamowaty, ten typ.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów