📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
nie rozumiem takich ludzi ... zrobić tatuaż a później go usuwać ... to jak zrobic dziecko a pozniej je wyjebac
a Ja myslalem ze przez 4 minuty nad moim domem helikopter sie zbieral do ladowania
"Odczucia w trakcie zabiegu laserem Medlite są porównywalne do bólu po strzeleniu gumką, w związku z czym znieczulenie z reguły nie jest wymagane. Po zabiegu pojawiają się delikatne powierzchowne, szybkogojące uszkodzenia naskórka." to jak strzal z gumki to raczej bardzo nie boli
jak to dokładnie działą? i to białe to blizmy są?
@up przeczytalem na pierwszej lepszej stronie z google ze trzeba kilku zabiegow zeby usunac caly tatuaz i moga zostac rozne blizny po tym. wszystko zalezy od tego jak reagowala skora na zrobienie tatuazu i jak zareaguje na laser
Lekarz: No, połowa tatuażu już usunięta, zapraszamy na następną wizytę za tydzień. Bolało?
Pacjent: Jak sam skurwesyn, 3 razy prawie zemdlałem!
Lekarz: No cóż, następnym razem postaramy się nie zapomnieć o znieczuleniu!
Pacjent: Jak sam skurwesyn, 3 razy prawie zemdlałem!
Lekarz: No cóż, następnym razem postaramy się nie zapomnieć o znieczuleniu!
bleeeeeeee...
wiem z własnego doświadczenia, że usuwanie tatuażu nie jest tak bolesne jak dziaranie nowego. blizny nie zostają, ale trzeba liczyć się z co najmniej 3-4 zabiegami.
Właśnie to mnie powstrzymuje przed zrobieniem dziary. Po kilku(nastu) latach mi się znudzi, będę chciał usunąć i będę musiał się pierdolić z laserami, bulić za to kupę hajsu i jeszcze mieć blizny.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów