Panu w stopę wbiła się wykałaczka nie wiadomo w jakich okolicznościach, ale albo na nią stanął albo mu ją ktoś wbił bo innej rady nie ma, na pewno się z nią nie urodził. Wykałaczka wbita w stopę zaczęła powodować, że stopa się psuła i trzeba było ją wyciągnąć, żeby nie zepsuła się bardziej. Wykonywane są tutaj zabiegowe czynności mające na celu wyjęcie jej by nie była wbita. Wyjmujący Pan siedzi w kolorowych adidasach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
@fantastico jestem wielkim fanem twoich opisów. Niejednokrotnie sam opis jest śmieszniejszy od samego filmiku. Tak trzymać!
Mi jak drzazga wejdzie to max 10 min i mam wyciągniętą, a ten kurwa pół wykałaczki w stopie hodował. Ja pierdole !
Pizda z niego. Takie rzeczy to ja sam operuje nożem modelarskim i przycinaczka do pazurów. Do znieczulenia stosuje 150 gram metanolu z Kentucky doustnie.
banerr napisał/a:
Ile lat miał tę wykałaczkę w stopie?
"Łan jer"
Pan z tym chodził calutki rok.
Ja z niewidoczną drzazgą pod paznokciem wytrzymałem może z dwa tygodnie. Któregoś wieczora wziąłęm się wkurwiłem, wypaliłem na gazie igłę i żyletkę i zrobiłem co do mnie należy.
Jak można wytrzymać z takim trzycentymetrowym kurestwem w nodze rok, czyli 12 miesięcy ja się pytam?
xxwolverinexx da sie ale trzeba mieć samoakceptacje i wyjebke na to że boli bo na przykład za dzieciaka chciał się samo kaleczyć i jak nadarzyła sie okazja to stawał mu od samego bólu kiedy szedł do łazienki sie odlać i od razu miał przyjemność
On nie chodził z tym rok, tylko z tego co mówi jakieś 36 dni. Na rok mu wyznaczyli termin na chirurgiczne usuwanie tego czegoś. Po roku to by mu stopa zupełnie zgniła.
Fajny patent na osuszenie rany z krwi przez wepchnięcie do środka gazika.
Wiecie co to za biały krem nakłada na ranę przed założeniem opatrunku? Jest na sali jakiś lekarz?
Wiecie co to za biały krem nakłada na ranę przed założeniem opatrunku? Jest na sali jakiś lekarz?
Fajny lekarz, młody i potrafi zluzować pacjenta.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów