Są na Sadisticu jacyś fani boksu? Tyson Fury wyłapał piękny wpierdol od Usyka w 9 rundzie walki. Anglikowi aż się oranżada z komunii odbiła i nawet coś pierdolił o Nowym Roku ! Ołeksandr Usyk jest bezdyskusyjnym mistrzem świata w wadze cruser i ciężkiej. Wielkie święto dla Ukrainy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jebać tego dezertera, szkoda że te szczury nie walczą z taką zaciekłością o swój kraj
A ja dodam tylko na koniec bo widzę że komentarzy mnóstwo jebać banderowca i cygąńską przerośniętą dziwkę
KrisXman napisał/a:
A ja dodam tylko na koniec bo widzę że komentarzy mnóstwo jebać banderowca i cygąńską przerośniętą dziwkę
Lepiej nie da się tego ująć. Dwóch troglodytów jeden chlejus drugi banderowiec co myśli że jest kozakiem że stepów... Ja pierdole trzeba mieć niezły bajzel w głowie by tym się jarać.
Wy naprawdę wierzycie w wygraną tego banderowca Usyka??
Przecież ta cała walka była ustawiona.
Od samego początku już było ustalone, że to Usyk ma wygrać walkę, żeby uniknąć jakiejkolwiek afery.
Zresztą nawet po przebiegu walki było widać, że Fury dominuje nad Usykiem przez pełne 6 rund, bawi się nim, a po szóstej rundzie nagle odpuścił.
Przecież gdyby walczyl na serio, to złamałby tego banderowca jak zapałkę.
Ale niestety o wyniku tego pojedynku zdecydowała polityka, a nie umiejętności bokserskie. A Fury jest żałosny, że zgodził się podłożyć dla tych kilkunastu milionów dolarów.
Przecież ta cała walka była ustawiona.
Od samego początku już było ustalone, że to Usyk ma wygrać walkę, żeby uniknąć jakiejkolwiek afery.
Zresztą nawet po przebiegu walki było widać, że Fury dominuje nad Usykiem przez pełne 6 rund, bawi się nim, a po szóstej rundzie nagle odpuścił.
Przecież gdyby walczyl na serio, to złamałby tego banderowca jak zapałkę.
Ale niestety o wyniku tego pojedynku zdecydowała polityka, a nie umiejętności bokserskie. A Fury jest żałosny, że zgodził się podłożyć dla tych kilkunastu milionów dolarów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów