18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:49
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Usyk vs Fury
Websterthe1 • 2024-05-19, 15:07
Są na Sadisticu jacyś fani boksu? Tyson Fury wyłapał piękny wpierdol od Usyka w 9 rundzie walki. Anglikowi aż się oranżada z komunii odbiła i nawet coś pierdolił o Nowym Roku ! Ołeksandr Usyk jest bezdyskusyjnym mistrzem świata w wadze cruser i ciężkiej. Wielkie święto dla Ukrainy.

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pitok 2024-05-19, 20:24
Ogólnie pieniądze jakie oni tam zarobili za tą jedną walkę, a szczególnie Fury, to jest jakiś absurd. 99,99% Polaków tyle przez całe życie nie zarobi.
Zgłoś
Oro_Mathi 2024-05-19, 20:30 2
envy 13, crowley 001ale wy ładnie pierdolnięci jesteście. Na kolana chamy przed mistrzem nad mistrzami.
Zgłoś
Geraldinio 2024-05-19, 21:11
ale sie tych ruskich multikont namnożyło, a jak tam wasze wyniki sportowe? wygraliście coś ostatnio?
Zgłoś
Gitrix 2024-05-19, 21:11
Jak widzę tego Upadlińca to wyobrażam sobie Wołyń i co on by tam robił.
Zgłoś
eumaks 2024-05-19, 21:23 2
no to tera na front, czemu nie jest na Ukrainie i nie walczy?
Zgłoś
doktorzrobek 2024-05-19, 21:23 2
jebać ukrów i angoli, jeden huj
Zgłoś
0x_F_I_L_O_Z_O_F_x0 2024-05-19, 21:24
no i chuj niema nagrody w wocie bo ten na kogo postawiłem przejebał
Zgłoś
darek1234 2024-05-19, 21:41
Ja pierdolę, nigdy bym się nie spodziewał, jestem fanem Cygana, jest dla mnie mistrzem kosmosu, ale teraz totalne zaskoczenie! Cygan zlekceważył Usyka i dostał lanie
Zgłoś
Tenbel 2024-05-19, 22:13 2
Co ta kurwa ukraińska robi w emratach? Na front ciulu
Zgłoś
PabloSkills 2024-05-19, 23:10
Ale dlaczego Fury był liczony skoro nie padł na glebę? Latał, ale parkietu nie dotknął kolanem ani inna częścią ciała niż stopą. Od kiedy tak jest ja się kurwa pytam?
Zgłoś
Gaiseric 2024-05-20, 0:24
No cóż. Usyk walczył lepiej, więc dobrze że wygrał.

Ale za ten okrzyk "sława upadlinu" na końcu, to widły mu w rzyć!

Hitler był lewakiem
Jebać wszystko na wschód od Polski.
Zgłoś
B................n 2024-05-20, 7:18
darayavahus napisał/a:

Biedronia pedaly biją po pysku, jak im obciąga chuja.

Musicie być blisko z Robertem, jeżeli dzieli się z Tobą takimi szczegółami xD a tak na serio, to biedronia sie wapnem powinno zasypac, bo to komuch i degenerat moralny..
Zgłoś
Aonoyoru 2024-05-20, 11:03
PabloSkills napisał/a:

Ale dlaczego Fury był liczony skoro nie padł na glebę? Latał, ale parkietu nie dotknął kolanem ani inna częścią ciała niż stopą. Od kiedy tak jest ja się kurwa pytam?

Dokładnie!! Chociaż ktoś tu jest normalny. Dodam tylko, że w kontrakcie na walkę był zapis, że liczenie dopiero po dotknięciu gleby.

Kiedyś ludzie byli sobie bliżsi.
Broń nie niosła wtedy zbyt daleko.
Zgłoś
Domwol3108 2024-05-20, 11:39
Dlaczego nie na froncie ten ukr?
Zgłoś
Websterthe1 2024-05-20, 12:36 2
Aonoyoru napisał/a:

Dokładnie!! Chociaż ktoś tu jest normalny. Dodam tylko, że w kontrakcie na walkę był zapis, że liczenie dopiero po dotknięciu gleby.

Miał prawo liczyć, po dotknięciu gleby i w razie gdyby zawodnik pomagał sobie trzecim punktem podparcia, a takim punktem jest narożnik na którym Fury zawisł. Inna sprawa, że wielu sędziów by już odmachało koniec, bo Tyson miał ręce opuszczone, zbierał wszystko na łeb i był kompletnie zamroczony. Gdyby nie liny na których się odbijał, to wylądowałby na deskach.

Domwol3108 napisał/a:

Dlaczego nie na froncie ten ukr?

Po pierwsze: Usyk przyjechał na Ukrainę zaraz na początku rosyjskiej inwazji i złapał za karabin. Armia odesłała go żeby reprezentował kraj w boksie, bo tak lepiej przysłuży się sprawie. Zadaniem prostych żołnierzy jest utrzymać Ukrainę na mapie, a ludzie sportu i kultury mają ją urzeczywistnić.
Po drugie: Jako ojciec czwórki dzieci, zgodnie z przepisami jest zwolniony z mobilizacji. Znajduje czas na odwiedziny żołnierzy na linii frontu i założył fundację, która wspiera ukraińskie wojsko.

Żołnierze doceniają jego postawę. Po walkach otrzymuje upominki od różnych oddziałów np. ikonę i flagi z podpisami. Do Riyadu przybyło kilkadziesiąt ukraińskich weteranów, aby wspierać boksera.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem