Są na Sadisticu jacyś fani boksu? Tyson Fury wyłapał piękny wpierdol od Usyka w 9 rundzie walki. Anglikowi aż się oranżada z komunii odbiła i nawet coś pierdolił o Nowym Roku ! Ołeksandr Usyk jest bezdyskusyjnym mistrzem świata w wadze cruser i ciężkiej. Wielkie święto dla Ukrainy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Crowley001 napisał/a:
k***a, co za propagandowe gówno, tylko pie**olony upadliniec mógłby wysrać z siebie takie coś, da się zabrać piwo?
Typowy polski narodowiec sekundę po tym, jak kazał Ukraińcowi spierdalać z kraju.
Po pierwsze, jebać ukrainę a po drugie, boks w ich wydaniu był warty obejrzenia każdej sekundy i po trzecie jebać ukraine i żydów...
jebac ukraine! po drugie czemu ten gieroj tez pierdoli ukrainie i nie jest na froncie?
W tuska wbijam boks . A tym bardziej banderowskie ścierwo które zamiast walczyć na froncie uprawia mordobicie za ciężkie pieniądze ku ucieszę kilku gamoni
Brawo ! Chwała naszym braciom ze wschodu
Websterthe1 napisał/a:
Typowy polski narodowiec sekundę po tym, jak kazał Ukraińcowi spierdalać z kraju.
Zwal se konia nogami to sobie poruchasz i potańczysz. A teraz wypierdalaj do Advijki czy jak to się kurwa piszę i napierdalaj się o swoje a nie mi się z paczkami spóźniasz śmieciu.
Powiem tak...Z dwojga złego dobrze, że ukropiniec wygrał, bo mentalnie trzyma poziom i kulturę osobistą, do tego nie pajacuje w ringu i na konferencjach, czy face to face tak jak ta cygańska bladź Fury, który nie dość, że zgrywa pajaca to jeszcze konkretny z niego patus.
Poczytajcie sobie o nim w necie, wywodzi się z patologicznej rodziny. Jego stary podobno kiedyś siedział w pierdlu za to, że wydłubał komuś oko w walce ulicznej, czy coś takiego.
Co do wyniku walki, to było przewidziane. Fury już od jakiegoś czasu był w chujowej formie. Dostał wpierdol już wcześniej od czarnucha Ngannou, który dopiero co przeszedł z mma do boksu. W ogóle Furas nie prezentował wybitnych umiejętności tak, jak np. Mike Tyson... Wygrywał, bo jest wielkim ogrem i tyle.
Walki oczywix nie oglądałem, tylko skrót dzisiaj. Szkoda czasu na oglądanie tego gówna, nawet za darmola na strimsach.
W ogóle to jebać obydwu i jebać ukropine, która już dawno wyszła Polaczkom bokiem...
Poczytajcie sobie o nim w necie, wywodzi się z patologicznej rodziny. Jego stary podobno kiedyś siedział w pierdlu za to, że wydłubał komuś oko w walce ulicznej, czy coś takiego.
Co do wyniku walki, to było przewidziane. Fury już od jakiegoś czasu był w chujowej formie. Dostał wpierdol już wcześniej od czarnucha Ngannou, który dopiero co przeszedł z mma do boksu. W ogóle Furas nie prezentował wybitnych umiejętności tak, jak np. Mike Tyson... Wygrywał, bo jest wielkim ogrem i tyle.
Walki oczywix nie oglądałem, tylko skrót dzisiaj. Szkoda czasu na oglądanie tego gówna, nawet za darmola na strimsach.
W ogóle to jebać obydwu i jebać ukropine, która już dawno wyszła Polaczkom bokiem...
wiadomo, że wygra Ukrainiec, jak ktoś myśli inaczej to jest ruska onuca !!
Ogólnie walić tą banderowską dziwke, ale dobrze, że obił ryja temu pozerowi i cwaniaczkowi.
Jebac banderowcow
No tąk go napierdalał a on dalej stał. Weź na wstrzymanie. Fury trafił go kilkukrotnie to aż cofało usyka. Usyk poprostu był szybszy i pracował głową nic więcej. Fury gdyby trzymał dystans to by go wypunktował
A poszła mnie stąd upadlińska sabaka!! Tfu!
Ukraińskie gówno na front a nie na ring
brawo Ukraina UK to gówno szambo pięknie Ukraina
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów