Sadystyczne w chuj!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
@Echelon Ahhh Ty mój Sadysticzku kochany ! Dziękuje Ci za takie słitaśne filmiki
Dzoyo napisał/a:
@Echelon Ahhh Ty mój Sadysticzku kochany ! Dziękuje Ci za takie słitaśne filmiki
Nie ma za co. A teraz albo idź się pedalić gdzie indziej, albo do swojej gimbusowskiej mowy dobierz kobietę o tym samym poziomie intelektualnym co ty.
Ode mnie weterynarz wziął 100zł za uśpienie kota, a ten tutaj 3 minuty pogmerał dłonią i bach! - po kocie.
małe fajne ... takie mogły zostać , ale bydlaki rosną i kiedyś rękę odgryzą ..
I pomyśleć, że z takiego małego wykurwistego robi się jebany skurwysyn, który może ci upierdolić łeb.
ech myślałem że może kotek na uspanie dostanie łopatą po głowie ... albo że mu palec odgryzie a tu nic.. nie kłam że sadystyczne. ostatecznie dobrze by smakowały z podsmażaną cebulką i odrobiną kolorowego pieprzu - przepis by Krzosek
Ps. lubię małe kotki... w zalewie octowej
Czasem jak patrze na kota mojej matki to jest mi trochę żal tego rudego wykastrowanego i zakompleksionego chuja. Nie było mu dane urodzić się takim słodziakiem żeby potem wyrosnąć i zaliczać sucze na sawannie.
czy naprawde tylko ja za chuja nie moge rozkminic czemu on umarl ? jakas tablete dostal czy o chuj chodzi ? moze nie chodzi o usypianie lwa w sesie ze zabijanie tylko dawanie mu kciuka jako suta mamy zeby zasnal ?
raatos napisał/a:
@up nie wiem czy wiesz ale ten lew już nie żyje.
me vs nublet napisał/a:
czy naprawde tylko ja za chuja nie moge rozkminic czemu on umarl ?
Wy tak na serio?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów