18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Dzoyo 2012-09-02, 22:05 2
@Echelon Ahhh Ty mój Sadysticzku kochany ! Dziękuje Ci za takie słitaśne filmiki
Zgłoś
E................n 2012-09-02, 22:13 15
Dzoyo napisał/a:

@Echelon Ahhh Ty mój Sadysticzku kochany ! Dziękuje Ci za takie słitaśne filmiki

Nie ma za co. A teraz albo idź się pedalić gdzie indziej, albo do swojej gimbusowskiej mowy dobierz kobietę o tym samym poziomie intelektualnym co ty.
Zgłoś
Dzoyo 2012-09-02, 22:14 3
@up co tutaj dużo mówić, Włącz Myślenie...
Zgłoś
IIvvYY 2012-09-02, 22:20 23
@up ogarnij się ;]
Spakuj się bo jutro do szkoły idziesz łapać jedynki.
Zgłoś
chetek 2012-09-02, 23:08 3
Ode mnie weterynarz wziął 100zł za uśpienie kota, a ten tutaj 3 minuty pogmerał dłonią i bach! - po kocie.
Zgłoś
o................9 2012-09-02, 23:13
małe fajne ... takie mogły zostać , ale bydlaki rosną i kiedyś rękę odgryzą ..
Zgłoś
Lechu1234 2012-09-02, 23:13
I pomyśleć, że z takiego małego wykurwistego robi się jebany skurwysyn, który może ci upierdolić łeb.
Zgłoś
kwk222 2012-09-02, 23:27 1
aaaa kotki dwa
Zgłoś
Krzosek 2012-09-02, 23:32
ech myślałem że może kotek na uspanie dostanie łopatą po głowie ... albo że mu palec odgryzie a tu nic.. nie kłam że sadystyczne. ostatecznie dobrze by smakowały z podsmażaną cebulką i odrobiną kolorowego pieprzu - przepis by Krzosek

świat jest lepszy dzięki mojemu porypanemu poczuciu humoru i tępemu uśmiechowi ;]
Ps. lubię małe kotki... w zalewie octowej
Zgłoś
postapokaliptycznyadam 2012-09-02, 23:53 9
Czasem jak patrze na kota mojej matki to jest mi trochę żal tego rudego wykastrowanego i zakompleksionego chuja. Nie było mu dane urodzić się takim słodziakiem żeby potem wyrosnąć i zaliczać sucze na sawannie.

Death isn't pretty... for pretty ones
Zgłoś
Aeon 2012-09-03, 0:31 1
Facet będzie miał kciuk jeszcze przez max rok.
Zgłoś
raatos 2012-09-03, 1:08
@up nie wiem czy wiesz ale ten lew już nie żyje.
Zgłoś
abcdefghaijklm 2012-09-03, 1:38
czy naprawde tylko ja za chuja nie moge rozkminic czemu on umarl ? jakas tablete dostal czy o chuj chodzi ? moze nie chodzi o usypianie lwa w sesie ze zabijanie tylko dawanie mu kciuka jako suta mamy zeby zasnal ?
Zgłoś
Suq-Madiq 2012-09-03, 1:41 1
raatos napisał/a:

@up nie wiem czy wiesz ale ten lew już nie żyje.

me vs nublet napisał/a:

czy naprawde tylko ja za chuja nie moge rozkminic czemu on umarl ?

Wy tak na serio?

SlawciuNevin napisał/a:

chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów