📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
to boli..
ale jak bawi i uczy ;]
ło matko bosko kochano... tyle sprzetu sie poszlo yebac az lezka mi poleciala
Parafrazując słowa pewnego usera z pewnego tematu z harda: "Nie rusza mnie ból, cierpienie i krzywda ludzi ani zwierząt, ale taki widok zniszczonego sprzetu rusza mnie jak cholera". Przenieść na hard!!!
To powinno być w hardzie ;(
Hard jak nic to jest straszne... Harda oglądam bez mrugnięcia okiem a to...
to gorsze niz śmierc majkela
To są tylko przedmioty(rzecz nabyta) a lamentujecie jak mohery bez radyjka.
Linekk niby nabyte... a jednak boli
to wszystko jest do wyklepania;] rozpaczacie jakby to bylo conajmniej wasze...
To akurat moje dzieło...
Tak więc wczoraj, zginął śmiercią tragiczną(przez rozkręcenie) wierny towarzysz, bohater Związku Radzieckiego:
Pan Ak-74...
Co jest trudnego w skręceniu AEG'a? hym Sam jesteś sobie winny...
trochę szpachli i sprzęt jak nowy będzie x]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów