📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
DzidaZawodnik napisał/a:
Droga hamowania 200 metrów. Motocykle same w sobie są zagrożeniem dla innych członków ruchu.
Tak samo jak geny twojego starego dla ludzkości.
ziajos napisał/a:
Tak samo jak geny twojego starego dla ludzkości.
To przestać mu obciągać. Bo ci jeszcze zaszkodzi.
(komentarz dostosowany do poziomu inteligencji poprzednika)
support3 napisał/a:
haha, nie no bo po chuj komu rękawice??? Najlepiej ubrać tylko zbrojone japonki i kask rowerowy bo co się może wydarzyć? Swoją drogą zaczynam kochać nasz klimat za to, że wymusza pełną odzież, a jak ktoś lubi pośmigać wczesną wiosną albo późną jesienią i ma IQ większe ameby to ma założone deflektory, które w tym przypadku ochroniły by rękę.
Ja jak sprzedawałem swoje Suzuki to gościu przyjechał w sandałach, krótkich spodenkach i "kasku" narciarskim (takim za 20zł).
Nawet się nie przejechał i kupił.
Ludzie to debile.
nie Chuj nam do tego jak się na motur ubiera. Z naszej kasy leci leczenie. Ja tam sportów nie odmawiam, sam sobie adrenaliny nie oszczędzam. Chcesz się bawić, to za swoje. Za wygłupy bez sprzętu, powinien płacić idiota a nie ludzie z podatków.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów