18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Wiewór 2019-04-23, 19:42 9
Jak nie ze swojej jak ze swojej.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
support3 2019-04-23, 19:51 34
haha, nie no bo po chuj komu rękawice??? Najlepiej ubrać tylko zbrojone japonki i kask rowerowy bo co się może wydarzyć? Swoją drogą zaczynam kochać nasz klimat za to, że wymusza pełną odzież, a jak ktoś lubi pośmigać wczesną wiosną albo późną jesienią i ma IQ większe ameby to ma założone deflektory, które w tym przypadku ochroniły by rękę.
Zgłoś
dennissliwa 2019-04-23, 20:06 8
support3 napisał/a:

haha, nie no bo po ch*j komu rękawice??? Najlepiej ubrać tylko zbrojone japonki i kask rowerowy bo co się może wydarzyć? Swoją drogą zaczynam kochać nasz klimat za to, że wymusza pełną odzież, a jak ktoś lubi pośmigać wczesną wiosną albo późną jesienią i ma IQ większe ameby to ma założone deflektory, które w tym przypadku ochroniły by rękę.

Chuj ci do tego jak kto się ubiera.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2019-04-23, 20:15 17
dennissliwa napisał/a:

Chuj ci do tego jak kto się ubiera.

Pewnie, że huj mu do tego. On tylko stwierdził fakt, że jakby ubrał się odpowiednio, to by nie jęczał
Zgłoś
szaman1991 2019-04-23, 20:32 1
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Pewnie, że huj mu do tego. On tylko stwierdził fakt, że jakby ubrał się odpowiednio, to by nie jęczał

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że rękawiczka przy takiej sytuacji uchronilaby rekę przed złamaniem.
Zgłoś
bodzio667 2019-04-23, 21:31 2
Szkoda, że krowy nie mają skrzydeł.

Tak właśnie myślałem...
Zgłoś
C................I 2019-04-23, 21:35 3
Pierwszy raz widzę, że od walenia ptaka można dłoń połamać...
Zgłoś
Presty 2019-04-23, 22:40 1
Jak nie z własnej winy.
Typowe tłumaczenie motocyklisty:
Dopierdalałem sobie 3 x szybciej niż dozwolono, a tu nagle...
Wydupcać motocykliści!
Zgłoś
ruffin-89 2019-04-24, 2:14 17
szaman1991 napisał/a:

Jakoś nie chce mi się wierzyć, że rękawiczka przy takiej sytuacji uchronilaby rekę przed złamaniem.

Spokojnie uchroni, protektory dobrze rozłożą siłę uderzania na większą powierzchnie dłoni, a sama rękawiczka uchroni przed wyłamaniem palców.

Zgłoś
Wiewór 2019-04-24, 7:18 2
@up dokładnie. Wystarczyło by, że by założył tanie mechanixy mpacty i pewnie by wystarczyły.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Dzisiaj 2019-04-24, 7:38
nie byla to czolowka z tirem ale tez dobrze... choc tyle.
Zgłoś
kaczmarzgr 2019-04-24, 7:47 6
Jestem odrobinę rozczarowany. Do pełni szczęścia brakuje tu jeszcze dwóch młodocianych da Silvów podjeżdżających znikąd na motorynce i kradnących jego motocykl.
Zgłoś
niemamskarpet. 2019-04-24, 8:22
jakieś pancerne te wróble tam mają

znowu wróciłem na sadola
Zgłoś
DzidaZawodnik 2019-04-24, 10:07
Droga hamowania 200 metrów. Motocykle same w sobie są zagrożeniem dla innych członków ruchu.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów