📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak nie ze swojej jak ze swojej.
-Ernest Hemingway
haha, nie no bo po chuj komu rękawice??? Najlepiej ubrać tylko zbrojone japonki i kask rowerowy bo co się może wydarzyć? Swoją drogą zaczynam kochać nasz klimat za to, że wymusza pełną odzież, a jak ktoś lubi pośmigać wczesną wiosną albo późną jesienią i ma IQ większe ameby to ma założone deflektory, które w tym przypadku ochroniły by rękę.
support3 napisał/a:
haha, nie no bo po ch*j komu rękawice??? Najlepiej ubrać tylko zbrojone japonki i kask rowerowy bo co się może wydarzyć? Swoją drogą zaczynam kochać nasz klimat za to, że wymusza pełną odzież, a jak ktoś lubi pośmigać wczesną wiosną albo późną jesienią i ma IQ większe ameby to ma założone deflektory, które w tym przypadku ochroniły by rękę.
Chuj ci do tego jak kto się ubiera.
dennissliwa napisał/a:
Chuj ci do tego jak kto się ubiera.
Pewnie, że huj mu do tego. On tylko stwierdził fakt, że jakby ubrał się odpowiednio, to by nie jęczał
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Pewnie, że huj mu do tego. On tylko stwierdził fakt, że jakby ubrał się odpowiednio, to by nie jęczał
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że rękawiczka przy takiej sytuacji uchronilaby rekę przed złamaniem.
Szkoda, że krowy nie mają skrzydeł.
Typowe tłumaczenie motocyklisty:
Dopierdalałem sobie 3 x szybciej niż dozwolono, a tu nagle...
Wydupcać motocykliści!
Typowe tłumaczenie motocyklisty:
Dopierdalałem sobie 3 x szybciej niż dozwolono, a tu nagle...
Wydupcać motocykliści!
szaman1991 napisał/a:
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że rękawiczka przy takiej sytuacji uchronilaby rekę przed złamaniem.
Spokojnie uchroni, protektory dobrze rozłożą siłę uderzania na większą powierzchnie dłoni, a sama rękawiczka uchroni przed wyłamaniem palców.
@up dokładnie. Wystarczyło by, że by założył tanie mechanixy mpacty i pewnie by wystarczyły.
-Ernest Hemingway
jakieś pancerne te wróble tam mają
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów