📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kolejna płaczka pokazuje kuku... z tym gównem. Na harda trzeba było to dać, to przynajmniej ktoś cyce by wrzucił w komentarzach chociaż...
haha. To jest właśnie pokolejnie co w zasadniczej nie było, chodzi w rurkach i się chwali takim chujostwem. Pewnie mamusia przytulała przez pół dnia przez to.
"Nożem uczynione
cięcie ręki
w przeszłości wydarzone"
FANTASTIO czy to ty? Czy to naprawdę ty?
cięcie ręki
w przeszłości wydarzone"
FANTASTIO czy to ty? Czy to naprawdę ty?
Bo rozpakowywać nożem to trza umić....ponad 20 lat pakowałem i rozpakowywałem paczki anie razu się nie zaciąłem.
maddog77 napisał/a:
Bo rozpakowywać nożem to trza umić....ponad 20 lat pakowałem i rozpakowywałem paczki anie razu się nie zaciąłem.
To żeś zrobił w pracy karierę.
htp napisał/a:
To żeś zrobił w pracy karierę.
Pracowałem w sklepie jak sprzedawca u prywaciarza więc o jakiej karierze mowa..zaletą był święty spokój i pensja na czas rodziny nie mam bo i po chuj więc mnie wystarczało.Dla mnie kasa to środek do życia a nie cel...chcesz robić karierę to sobie rób twój wybór i twoje życie.Mnie wystarcza że mam co do gara włożyć i na głowę mi nie kapie.
@up maddog77
O kurwa, ale ambitny gościu. Ja jebie
Wystarczy, że coś zje i na głowę nie kapie
Mam kota brytyjskiego, 3 letni samiec, wielki skurwiell
Ponad 6,5 kg Jest bardziej ambitny
On oprócz dachu nad głową i żarcia, raz na czas jeszcze
musi porządnie zaruchac.
musi porządnie zaruchac.
musi porządnie zaruchac.
kurwa znam takich co to centymetrami i mocą się chwalą jak ty w nazwie XD pamiętam z jednym bylem na dzialce i ze swoja panna slyszelismy jak nad nami jego 23 cm idzie w ruch na jakies kurwa 30 sekund XD
piętro nad nami* oczywiście
maddog77 napisał/a:
.Mnie wystarcza że mam co do gara włożyć i na głowę mi nie kapie.
A jakiś koksik, trójkąt z ekskluzywnymi dziwkami to nie, nic? O przechuj...
San.Escobar94 napisał/a:
idzie w ruch na jakies kurwa 30 sekund XD
Jeśli bez wspomagaczy (koksu) i gość napalony to nie wiem ile dłużej miałoby być
Rozjebie napisał/a:
A jakiś koksik, trójkąt z ekskluzywnymi dziwkami to nie, nic? O przechuj...
Jeśli bez wspomagaczy (koksu) i gość napalony to nie wiem ile dłużej miałoby być
Za małolata miałem pewne bzykanko.Starsza ode mnie o 6 lat,mężatka. Mąż z dzieciakiem u dziadków we francyji.
Jak Ją sobie przypomnę,to do dziś mam takie coś w karku i kroczy .......
Byłem tak napalony że poszedłem najpierw do łazienki (żeby niby prysznic wziąć ) i jebnąłem gruchę. Starczyło może ze 5 ruchów.
Miałem lat 16 może 17 i doświadczenie raczej ,"zajebiste" oczywiście.
Całe szczęście że to Ona miała lepsze i nie skończyło się tylko na rączkowskiej. Wtedy to Ona mnie przeleciała nie ja Ją.
Pozdrawiam Klaudia. Było zajebiście.
A działo się to w Olsztynie koło Stomilu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów