Jebać was wszystkich cwele.No i pojawia się później taka dwudziestoparoletnia kurwa, która nagle pozna skromnego aczkolwiek niepojebanego gościa. Po czym widząc że jest on naprawdę spoko, zaczyna się spowiedź z lat ubiegłych jaką to kurwa byłam, co odpierdalałam i jak się szmaciłam. Zgwałcono mnie, odpierałam głupoty, ale teraz już wiem co to miłość.
Także drodzy chłopacy, z daleka od takich pokazowych lafirynd.
...bo nie znał siostry od tej stronya młody to zdziwiony...
Szczyle się zachwycają, a i tak da dupy bogatemu gościowo. To czy będzie brzydki i stary, a nawet ohydny to sprawa 4 rzędna. Na dodatek okaże się niezłym świrem. Po podróżach w luksusie, nagle dojdzie do wniosku, że to w żaden sposób nie rekompensuje, tego jak typ z nią postępuje.
No i pojawia się później taka dwudziestoparoletnia kurwa, która nagle pozna skromnego aczkolwiek niepojebanego gościa. Po czym widząc że jest on naprawdę spoko, zaczyna się spowiedź z lat ubiegłych jaką to kurwa byłam, co odpierdalałam i jak się szmaciłam. Zgwałcono mnie, odpierałam głupoty, ale teraz już wiem co to miłość.
No dobra, nie bądź aż tak skromny, powiedz lepiej co zrobiłeś jak już ci to żona opowiedziała?
Szczególnie ciekawi mnie co odjebał stary i brzydki świr w luksusie, że aż jej się mózg naprostował. Były zwierzęta, murzyni i fekalia jak u modelek w Dupaju? Widzisz to za każdym razem gdy ona całuje wasze dzieci?
Szczyle się zachwycają, a i tak da dupy bogatemu gościowo. To czy będzie brzydki i stary, a nawet ohydny to sprawa 4 rzędna. Na dodatek okaże się niezłym świrem. Po podróżach w luksusie, nagle dojdzie do wniosku, że to w żaden sposób nie rekompensuje, tego jak typ z nią postępuje.
No i pojawia się później taka dwudziestoparoletnia kurwa, która nagle pozna skromnego aczkolwiek niepojebanego gościa. Po czym widząc że jest on naprawdę spoko, zaczyna się spowiedź z lat ubiegłych jaką to kurwa byłam, co odpierdalałam i jak się szmaciłam. Zgwałcono mnie, odpierałam głupoty, ale teraz już wiem co to miłość.
Ktoś tu chyba był piątym kołem u wozu.
...bo nie znał siostry od tej strony
No dobra, nie bądź aż tak skromny, powiedz lepiej co zrobiłeś jak już ci to żona opowiedziała?
Szczególnie ciekawi mnie co odj***ł stary i brzydki świr w luksusie, że aż jej się mózg naprostował. Były zwierzęta, murzyni i fekalia jak u modelek w Dupaju? Widzisz to za każdym razem gdy ona całuje wasze dzieci?
Chłop ma sporo racji, w gimnazjum miałem dupę która już w tym wieku brała w dupę, taka była obrotna. I w tej swojej obrotności znalazła po szkole starego dziada, któremu ciągnęła stary i suchy korzeń, przez 6 lat. W końca zdaja sobie sprawę, że może to nie jest najlepszy deal na świecie i znalazła sobie nowego - normalnego chłopa, któremu pewnie nie w głowie, jaka była to kurwa ta jago super żona.
Szczyle się zachwycają,....
Rozumiem, że wiesz to z własnego doświadczenia?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów