Milion lat na reakcję a i tak w nią wjechali.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
łebki zajebały motorynke staremu i pojechały na miasto....pewnie się przez chwile przestraszyli i rozmyslali plan czy się wrócic ale zdali sobie sprawe że nie mają prawka a jak ktos wezwie policje to ich stary zamknie w piwnicy więc gdy zobaczyli że zbytnio się jej nic nie stało to uciekli
Jesse.Pinkman napisał/a:
Milion lat na reakcję a i tak w nią wjechali.
Kierowca pizdorynki działał prawidłowo - chciał ominąć grubą z tyłu, tyle, że z babami jest taki problem, że robią wszystko na odwrót. Chyba każdy to zna, idąc na kolizyjny z babą (a już najgorzej na rowerze), ta zacznie tańcować tyle razy taż, aż dopnie swego.
Ale jebanym tak utrzymał stalowego rumaka mimo zderzenia z lochą.
podoba mi się instynkt samozachowawczy ludów wschodnich. Nawet jak go na pasach przejedzie motor, to jak ofiara ma tylko nogi w jednym kawałku, to błyskawicznie się pionizuje i ucieka na chodnik.
Siedem do dwóch, że gdyby nie ta ucieczka, to białe auto z końcówki filmu, przejechałoby delikwenta.
Siedem do dwóch, że gdyby nie ta ucieczka, to białe auto z końcówki filmu, przejechałoby delikwenta.
Hamowanie w tym łuku groziło mu pewną wyjebką, i być może również najechaniem na panią, a tak to wszyscy cali. Chyba.
Brawo dla sierściucha za korzystanie z przejść i rozglądanie się
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów