📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
zwirz13 napisał/a:
raczej pierdolnięci
i po kresuni
Choć to zupełnie nie moje klimaty prezentowanych tu zabaw na techniawkach, dup-stepach, dichociągach, ragowniach itp. to oni przynajmniej się bawią, a Ty tylko wspomagasz rozrost hemoroidów.
Idę coś wciągnąć i się najebać
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
[Chociaż pejsaty rozjebal system ]
To wcale nie jest rasistowskie ani antysemickie, nie banujcie!!!
raczej promują żeby brać, fajnie się bawią i pierdolą wszystko ...
Gandalf najlepiej
Srogie tabsy milordzie ; )
ludzie ćwiczyli swoje układy miesiącami a wy i tak powiecie ze dragi. brak słów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów