i to o dziwo ani w kradzieży, ani w handu dragami.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:16
Majkel żyje!! jeździ na taksówce w Brazylii
hmmm w sumie kolo dobry
leci piwko
leci piwko
zajmie klienta śpiewem i wiezie go na "jelenia" naokoło całe miasto
Dam piwo bo dobrze śpiewa ale to nie zmienia faktu ze M.J to pierdolony dzieciojebca i niech zdycha i to tyle.
@Madunio
Koleś ma talent do naśladowania Michaela, Ty masz talent do 'zajebistych komentarzy'. Ale nie tędy droga do mistrzów koleś.
Koleś ma talent do naśladowania Michaela, Ty masz talent do 'zajebistych komentarzy'. Ale nie tędy droga do mistrzów koleś.
Co to kurwa jest do chuja ?? Ehh musiałem to wyłączyć ...
Jackson się przefarbował na czarno z powrotem i teraz robi na taksówce w Brazylii żeby nie przyciągać uwagi...Proste
chcę go widzieć białym
A u nas taksiarze puszczają Radio Ma-ryja.
A u nas taksiarze puszczają Radio Ma-ryja.
I jeździ taksówką ! Ja pierdole. Najlepszy cover Dżeksona jaki słyszałem. Głos prawie taki sam.
A wiecie, jak nazywa się sperma Michaela Jacksona?
"Prawda". Bo prawda wypływa z ust dziecka.
Taksówkarz dobry
"Prawda". Bo prawda wypływa z ust dziecka.
Taksówkarz dobry
Barwa głosu taka sama, ale słuchu to on już nie ma.
I wcale tak zajebiście nie śpiewa, bo nie potrafi się utrzymać w linii melodycznej.
<Urban> Wstrzymalbym czas
I wcale tak zajebiście nie śpiewa, bo nie potrafi się utrzymać w linii melodycznej.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów